spot_img
34.4 C
Vaslui
01-iul.-2024
spot_img

Licã, vasluianul care îsi cautã sotie în emisiunea Mireasa

- Advertisement -

ÎN CÃUTAREA IUBIRII… Vasile Turnãu are 32 ani, este din comuna Zãpodeni si îsi cautã sotie în emisiunea Mireasa de pe Antena 1. Acesta sperã sã îsi gãseascã o partenerã plinã de viatã si comunicativã cu care sã facã nuntã mare în finala competitiei. Si are de unde alege, pentru cã în competitie se aflã 15 concurente. A fost în tratative cu Iulia si Andreia, însã pânã acum nu s-a concretizat nimic. „În urmãtoarea relatie îmi doresc niste socri de nota 10″, a spus Licã în ziua în care a intrat în competitie. În urmã cu cinci ani, acesta a mai participat la o emisiune, si anume show-ul culinar Master Chef. A gãtit o ciorbã de pui dreasã cu smântânã si ou, iar juriul l-a rãsplãtit cu un sort.

Mireasa este o continuare a emisiunii „Mireasã pentru fiul meu” cu un format usor schimbat. 15 fete si 5 bãieti care au dreptul la un însotitor stau timp de 18 sãptãmâni într-o casã cu scopul de a se îndrãgosti si a se cãsãtori la finalul emisiunii. Sãptãmânal, bãietii din casã pot nominaliza 3 fete pentru a iesi din casã, iar eliminarea se face inclusiv pe baza voturilor telespectatorilor la gala de la finalul sãptãmânii. Premiile din aceastã editie sunt substantiale. Producãtorii pun la bãtaie un premiu a cãrui valoare se ridicã la 40.000 de euro, precum si o nuntã pentru cuplul care reuseste sã reziste pânã la final.

Toatã lumea îi spune Licã, însã porecla sa ascunde un bãrbat matur

Printre concurentii show-ului matrimonial se aflã si vasluienii Vasile si Mioara Turnãu. Acestia sunt descrisi ca oameni care au trudit din greu pentru tot ce au acum: „Doamna Mioara este o sotie iubitoare, mamã împlinitã si sperã sã fie si o soacrã bunã, pentru o norã care sã facã familie frumoasã cu fiul sãu, Licã. Vasile Turnãu are 32 de ani, locuieste în Bucuresti si de cîtiva ani de zile are o afacere într-un complex comercial din oras, care îi ocupã mare parte din zi. Toatã lumea îi spune Licã, însã porecla sa ascunde un bãrbat matur, care stie foarte bine ce îsi doreste de la viatã si care intrã în casa Mireasa cu gânduri de însurãtoare. În trecut, a avut o relatie care s-a apropiat foarte mult de momentul nuntii, însã lucrurile s-au complicat, iar cei doi nu s-au mai cãsãtorit. Pentru a-l ajuta sã facã o alegere mai bunã în ceea ce priveste persoana care îi va fi alãturi pentru tot restul vietii, mama sa – Mioara Turnãu, participã împreunã cu el la show-ul Mireasa”.

„Vasile ne-a ajutat cu bani pânã în ultimul moment. A fost de mic un luptãtor”

Vasile Turnãu este de loc din comuna Zãpodeni, însã în urmã cu 12 ani s-a mutat în Bucuresti. „M-am mutat din Vaslui în Bucuresti ca sã fac ceva în viatã, asa cum altii pleacã în strãinãtate sã facã un ban, eu am vrut sã fac în tara mea, pentru cã sunt român. Am reusit sã pun singur pe picioare o firmã în urmã cu cinci ani de zile în cel mai mare complex, mai exact în Colentina. Aici îmi petrec cel mai mult timp, am douã magazine, urmeazã al treilea, dar vreau sã dau prioritate inimii. Dacã în plan profesional profesional mi-a mers bine, în plan personal nu prea. Ultima mea relatie s-a terminat în urmã cu cinci luni, pãrintii au fost o problemã. În urmãtoarea relatie îmi doresc niste socri de nota 10. Viitoarea mea partenerã as vrea sã fie plinã de viatã si sã mã înteleg cu ea. În primul rând, conteazã comunicarea. Dacã comunicãm la bine si la greu, nu cred cã nu putem sã trece peste”, a povestit Licã. Mama sa, Mioara, are 61 de ani si a lãsat totul acasã, pentru a-si sustine fiul în reality show-ul matrimonial „Mireasa”: „Când mi-a dat fiul meu telefon, am lãsat gospodãria cu sotul si am venit la Bucuresti sã-l însotesc în emisiune. De când nu a mai lucrat sotul, Vasile ne-a ajutat cu bani pânã în ultimul moment. A fost de mic un luptãtor. Acum a venit rândul meu sã-l ajut”.

Între douã nu te plouã, dar nici bine nu e.

În casa „Mireasa” încurcate sunt cãile dragostei. Timp de douã sãptãmâni, Licã a încercat sã o cunoascã mai bine pe Andreia. „Începem sã ne descoperim, avem sentimente. Andreia spune cã suntem ceva, dar nu stie ce”, spunea Licã. „Suntem apropiati ca si un cuplu, dar momentan nu facem niciun pas (n.r. în a declara oficial cã sunt un cuplu)”, spunea Andreia, de cealaltã parte. În acelasi timp, Licã, avea ochi si pentru celelalte fete. „Nu poti sã zici cã Raluca nu e o fatã finutã, are trãsãturi frumoase” si „da, am vrut sã am o relatie cu Raluca”, sunt replicile care au atras gelozia Andreiei. „L-am testat, dar nu e pentru mine. El vrea cu orice pret o relatie. La el nu conteazã fata, relatie sã fie… Licã nu e ceea ce pare, dacã mã plãcea pe mine, nu fãcea ceea ce a fãcut. Dupã douã sãptãmâni, timp în care a stat tot timpul cu mine, ne-am îndepãrtat 24 de ore, pentru cã m-au deranjat anumite subiecte, am zis cã vreau sã vãd ce face el în timpul acesta. Sunt de pãrere cã dacã chiar îti place o persoanã, nu poti sã te arunci imediat în bratele unei alte fete. La doar câteva ore, el alerga ca un cãtelus dupã Raluca. În casã a afirmat cã vrea sã mã cunoascã doar pe mine, iar la 24 de ore zici cã nu te vezi cu nicio fatã, <doar cu Raluca mã vãd si m-am vãzut>. Întrebati-o pe Iulia ce i-a zis când a început sã se cunoascã cu ea: <Dacã nu esti tu, e alta>”, a spus revoltatã Andreia în cadrul emisiunii. Licã a replicat imediat, rugând-o pe aceasta sã aibã grijã ce zice: „Eu te-am jignit? Vorbeste frumos. Mã deranjeazã ce zice. Cum adicã alerg ca un cãtel? Sunt în limbã dupã ea? Eu am vrut sã le las pe fete sã mã cunoascã cum sunt eu, pentru cã poate pânã acum si-au creat o altã pãrere despre mine”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.