spot_img
34.4 C
Vaslui
01-iul.-2024
spot_img

Primãria Vaslui anuntã cã a început lucrãrile de reabilitare a trotuarelor

- Advertisement -

LA TREABÃ… Autoritãtile locale continuã sã investeascã în reabilitarea trotuarelor si aleilor pietonale din Vaslui. Ieri au fost reluate lucrãrile din zona blocurilor 353 – 354 str. Pãcii (cartier Garã I), începute înainte de Paste. Potrivit unei informãri transmise de Primãria Vaslui, dupã finalizarea acestor lucrãri, se va trece la realizarea îmbrãcãmintei asfaltice aferente. Lucrãri similare (de reabilitare a trotuarelor, aleilor pietonale, parcãrilor) a fost începute în cartierul 13 Decembrie (zona blocurilor 401 – 405), asa cum au fost ele prevãzute în planul de activitate pentru aceastã perioadã.

Totodatã, au fost începute lucrãri de reparatii prin împietruire pe strãzile Valentin Silvestru, Castanilor, Lacurilor si în zonele Bahnari si Viisoara. „Lucrãrile de acest tip vor continua si în celelalte zone de pe raza unitãtii adiministrativ-teritoriale unde existã acest fel de drumuri.

Igienizarea si curãtenia orasului au rãmas în atentia municipalitãtii, vasluienii putând observa stropirea cãilor de circulatie cele mai intens folosite chiar si în perioada sãrbãtorilor de Paste. Multumim celor care au încredere în institutia noastrã si semnaleazã prin intermediul TelVerde 0800800780 sau al postei electronice (pmv@primariavaslui.ro) aspectele pe care le constatã în municipiu si pe care le-ar dori îmbunãtãtite! Ne strãduim în permanentã sã fim prezenti în toate zonele orasului iar pentru asta avem nevoie de sprijinul dumneavoastrã constant, asa cum ati fãcut-o si pânã acum. Folosind modalitãtile de comunicare de mai sus, vã asigurãm cã putem interveni cu operativitate acolo unde este nevoie!”, a transmis purtãtorul de cuvânt al Primãriei municipiului Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.