spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

CL Suletea alãturi de bãtrânii singuri si de toti localnicii, de Paste! (FOTO)

- Advertisement -

DARURI… Încã un primar din judetul Vaslui a dovedit cã-si iubeste comuna si pe locuitorii ei, pe care îi ajutã sã treacã prin aceste clipe crunte de crizã. Ciprian Robert Tamas, primarul comunei Suletea, având alãturi si consilierii din CL, a reusit sã ajute bãtrânii peste 65 de ani care sunt singuri, fãrã apartinãtori, cu daruri din sponsorizãrile Asociatiai Ion Tiriac, iar ieri, toate gospodãriile (aproape 800) din satele componente, au fost vizitate de #Echipa_de_la_Primãrie, echipatã corespunzãtor, care a împãrtit alimente , mãsti si mãnusi, pentru Paste si pentru ca oamenii sã se protejeze conform ordonantelor militare emise de guvern.

Acum douã zile, 76 de persoane cu vârsta de peste 65 de ani, care locuiesc singure si nu au apartinãtori în sat, au avut bucuria de a primi un mic dar! CL Suletea, Echipa de la Primãrie si primarul Ciprian Tamas, cu ajutorul Fundatiei Tiriac, ca de fiecare datã, si-au fãcut exemplar treaba! Au dat bãtrânilor neajutorati alimente pentru perioada de crizã prin care trecem. Darurile însã nu s-au oprit aici. Ieri, aceiasi inimosi oameni din Primãria Suletea, care s-au intitulat „Echipa de la Primãrie”, în frunte cu consilierii din CL Suletea si primarul Ciprian Tamas, au împãrtit la fiecare gospodãrie din toate cele patru sate componente ale comunei (Fedesti, Jigãlia, Rãscani si Suletea) daruri pentru Sfintele Paste. Cele aproape 800 de gospodãrii au primit în dar câte 5 kg de fãinã albã, 5 kg de cartofi, drojdie uscatã, mãnusi si mãsti pentru a se feri de virusul ucigãtor de bãtrâni si nu numai, Covid-19.

#Echipa_de_la_Primãrie, echipatã corespunzãtor, a adus astãzi (duminicã n.r.) bucurii si sperantã la portile oamenilor! Vineri am fost întrebati de foarte multi bãtrâni din Suletea cum ar putea ajunge si ei la Sfânta Bisericã în Duminica Floriilor, sã poatã lua si ei câte-o crengutã de salcie! Am discutat cu Pãrintele Aurel Zlat si, împreunã, am hotãrât sã le ducem noi la porti rãmurelele de salcie, sfintite în Sfântul Lãcas! Am garantat pãrintelui cã vom fi echipati corespunzãtor! Gestul a fost pe mãsurã, iar oamenii au putut vedea si la portile lor crenguta de salcie, simbol al renasterii, curãtiei duhovnicesti dobândite prin rugãciune. Acum am împãrtit astãzi (ieri – n.r.) câteva ajutoare pentru Paste, fãinã, cartofi, drojdie, mãsti si mãnusi pentru protectia tuturor cetãtenilor comunei Suletea. Cu ajutorul CL Suletea, din banii de la buget am achizitionat mãsti, mãnusi, alimentele, care au ajuns la fiecare gospodãrie din comunã, din toate cele patru sate, mai precis la aproxomativ 800 de familii. Au si câte o felicitare de Paste, iar hotãrârea de a da aceste ajutoare a luat-o CL Suletea în sedinta ordinarã de la sfârsitul lunii martie. Astãzi (ieri – n.r) am pus-o în aplicare”, a spus primarul Ciprian Tamas.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.