spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Trei hoti din Bârlad vor petrece Pastele la rãcoare!

- Advertisement -

ARESTATI… Trei tineri din Bârlad au fost prezentati Parchetului Bârlad, de cãtre politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Bârlad, pentru sãvârsirea infractiunii de furt calificat. Au primit mandate de arestare pentru furt calificat. Tinerii au „poftit” la tigãri si bani asa cã au spart în toiul noptii un magazin de pe strada N. Titulescu din localitate. Acum vor fuma în penitenciar! Sentinta nu este definitivâ, ea putând fi atacatâ cu apel.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Bârlad au probat activitatea infractionalã a trei tineri,  cu vârste cuprinse între 17 si 18 ani, toti din municipiul Bârlad, bãnuiti de comiterea infractiunii de furt calificat.

„În urma cercetãrilor efectuate, politistii vasluieni au stabilit cã în noaptea de 9/10 aprilie a.c., cei trei tineri au fortat usa de acces a unui magazin de pe strada Nicolae Titulescu, din municipiul Bârlad, judetul Vaslui, au pãtruns în interior si au sustras 60 de pachete cu tigãri si suma de 600 lei. În urma probatoriului administrat în cauzã, cei trei au fost retinuti pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri acestia au fost prezentati Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, cu propunerea luãrii unei mãsuri preventive. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti,în vederea probãrii întregii activitãti infractionale”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Judecãtorul de drepturi si libertãti a admis propunerea procurorului de caz si dispus arestarea preventivã a inculpatilor  pentru 30 de zile, pentru sãvârsirea infractiunii de furt calificat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.