spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Traian Petcu, membru marcant al PSD Bârlad, a demisionat din partid! (FOTO)

- Advertisement -

INTERESANT…Unul din membrii marcanti ai PSD Bârlad, considerat un tânãr politician de viitor, Traian Petcu, si-a anuntat ieri demisia din partid! Motivând cã nu se regãseste în pozitionarea publicã adoptatã de Organizatia PSD Bârlad, acesta a decis sã demisioneze. Un motiv pe care nu putem decât sã-l ghicim este acela cã a fost numit candidat pentru fotoliul de primar Titi Constantinescu, fostul primar al Bârladului din perioada 2004 – 2015. Traian Petcu a precizat în comentariile sale pe reteaua de socializare cã unul din motive ar fi cã nu este de acord cu pozitia Organizatiei Bârlad fatã de numirea spitalului bârlãdean drept spital suport pentru Covid-19, lucru pe care el îl considerã foarte bun pentru spital. Organizatia PSD Vaslui nu a oferit, deocamdatã nicio pozitie oficialã fatã de anuntul lui Traian Petcu.

Medicul veterinar, drd. Traian Constantin Petcu, membru PSD de peste 20 de ani, a demisionat ieri din partid. Acesta si-a anuntat demisia pe pagina de socializare, unde a precizat:

„Tinând cont de faptul cã nu sunt de acord cu poziționarea publicã a Organizației PSD din Bârlad, am decis sã îmi prezint demisia din cadrul organizației. Consider cã în astfel de momente trebuie sã tragem toți în aceeași direcție și nu unii în alții.”, scrie Traian Petcu. De altfel, zvonuri erau cã în „sânul” organizatiei bârlãdene sunt disensiuni mari, mai ales dupã numirea fostului primar Titi Constantinescu drept candidatul PSD pentru fotoliul de primar al Bârladului. Acesta se pare, conform unor surse din interiorul PSD, cã ar fi unul din motivele demisiei, iar un motiv l-a oferit chiar Traian Petcu, tot în postarea sa de pe Facebook. „Decizia am luat-o de mai demult, dar am considerat cã nu ar fi bine si potrivit, numai cã în ultima perioadã chiar nu am mai gãsit deloc potrivitã atitudinea pe care o avea Organizația din Bârlad. De exemplu, faptul cã avem spital suport Covid ne sperie la prima vedere, dar dacã stãm sã analizãm mai bine, atunci când o sã avem cazuri în familie o sã fie bine sã-i putem duce rapid aici în oraș, nu la distanțã!”, a scris Traian Petcu.

Cine este Traian Petcu, dacã mai este nevoie sã spunem…

Nu este de mirare cã Traian Petcu este atasat de spitalul bârlãdean, unde tatãl sãu, medicul radiolog Viorel Petcu a fost director foarte multi ani si artizanul unor contracte extrem de pãguboase pentru aceastã institutie, prin externalizarea unor servicii vitale pentru bolnavi, ce era sã ducã spitalul în pragul falimentului! Acum, prin investitiile majore ce se fac în acest spital, lucrurile vor sta cu totul altfel pentru Bârlad, care va avea o institutie sanitarã modernã si dotatã ca la carte.

Traian Petcu are 43 de ani si este doctorand în medicinã veterinarã, el fiind membru PSD de peste 20 de ani. A fost ales consilier local în CLM Bârlad în 2008, apoi viceprimar al Bârladului din 2009 pânã în 2012, fiind reales din 2012 pânã în ianuarie 2013, când a fost numit director executiv al DSVSA Vaslui. Din 2016 a fost numit, la sugestia lui Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui, subsecretar de stat la ASVSA, având functia de vicepresedinte, de unde în 2019 s-a reîntors la DSVSA Vaslui, ca medic veterinar, fiind destituit din functie de Ludovic Orban. Dupã cum a fost mediatizat, Traian Petcu s-a aflat pe lista social democratilor bârlãdeni, alãturi de Dorin Apostu si Roxana Miron Feraru, cu care organizatia PSD a sondat bârlãdenii, pentru a fi numit unul dintre ei candidat pentru functia de primar. Este un apropiat al deputatului Adrian Solomon, care i-a botezat lui Petcu unul dintre copii. Am încercat sã obtinem un punct de vedere al presedintelui PSD Vaslui, Dumitru Buzatu fatã de aceastã rãsunãtoare demisie din PSD Bârlad, dar acesta nu a putut fi contactat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.