spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

INCONSTIENT: A furat din nou, desi era sub control judiciar!

- Advertisement -

FÃRÃ BUN SIMT… Un bãrbat în vârstã de 21 de ani, Marius Tiberiu Butnaru, din comuna Ibãnesti, judetul Vaslui, bãnuit de comiterea infractiunii de furt calificat, a primit mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile. Bãrbatul se afla sub mãsura preventivã a controlului judiciar, fiind cercetat de comiterea unei infractiuni de tâlhãrie calificatã, în luna octombrie 2019, pe raza localitãtii Putu Olarului, comuna Ibãnesti.

Politistii Sectiei 3 Politie Ruralã Bârlad au probat activitatea infractionalã a unui bãrbat de 21 de ani, Marius Tiberiu Butnaru, din comuna Ibãnesti, bãnuit de comiterea unei infractiuni de furt calificat. În urma cercetãrilor efectuate, politistii au stabilit faptul cã, în perioada decembrie 2019 – februarie a.c., bãrbatul bãnuit de comiterea infractiunii mai sus-mentionate a pãtruns într-un imobil nelocuit de pe raza localitãtii Simila, comuna Zorleni, judetul Vaslui, de unde a sustras bunuri în valoare de peste 12.000 lei.

„Bãrbatul se afla sub mãsura preventivã a controlului judiciar, fiind cercetat de comiterea unei infractiuni de tâlhãrie calificatã, în luna octombrie 2019, pe raza localitãtii Putu Olarului, comuna Ibãnesti. În data de 4 martie a.c., acesta a fost retinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astãzi a fost prezentat Judecãtoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivã pentru o perioadã de 30 de zile. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, în vederea probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatului.

„Admite propunerea de arestare preventivã formulatã de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad în dosarul de urmãrire penalã si dispune arestarea preventivã pe o perioadã de 30 de zile, de la data de 05.04.2020 pânã la data de 04.05.2020 inclusiv, a inculpatului: -BUTNARU MARIUS-TIBERIU, sub aspectul sãvârsirii infractinii de furt calificat. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivã pentru inculpatul BUTNARU MARIUS-TIBERIU.”, a precizat judecãtorul de drepturi si libertãti din cadrul Judecãtoriei Bârlad. Sentinta nu este definitivã, ea putând fi atacatã cu apel.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.