spot_img
34.4 C
Vaslui
01-iul.-2024
spot_img

Oana, fetita abuzatã de propriul tatã, în mormânt. Monstrul, la puscãrie! | FOTO

- Advertisement -

DURERE… Sfârsit tragic pentru Oana, fetita de 11 ani din Feresti, abuzatã sexual de propriul tatã. Aceasta a încetat din viatã zilele trecute în urma unui stop cardio-respirator, iar ieri a fost înmormântatã în Solesti, comuna în care mama s-a mutat dupã ce toti copiii sãi minori au fost preluati de specialistii din cadrul Directiei Generale de Asistentã si Protectia Copilului Vaslui. A fost o ceremonie religioasã modestã, scurtã, însã foarte dureroasã pentru o mamã care trebuie sã-si conducã copilul pe ultimul drum. Pentru cã se aflã într-o situatie financiarã precarã, Primãria a asigurat toate cele necesare pentru ca Oana sã fie înmormântatã crestineste.

Povestea fetitei este foarte dureroasã, pentru cã a fost chinuitã si violatã chiar de cel care trebuia sã o apere, sã o protejeze, sã o iubeascã pãrinteste si sã se asigure cã are tot ce îi trebuie ca sã creascã armonios. Si nu doar ea, ci si alte trei surori ale sale. Totul a iesit la ivealã anul trecut, când tatãl, Dorel Buhãescu, si concubinul uneia dintre fete, au fost surprinsi cu pantalonii în vine în timp ce le viola. Mama nu era strãinã de aceste abuzuri, dar, spune ea, nu avea ce-i face, pentru cã a trãit o bunã bucatã de timp în teroare. „Sotul meu n-a fost tot timpul asa. S-a schimbat în ultimii zece ani, de când a început sã bea tot ce-i cãdea la mânã. Bea vin, bea si spirt când nu avea ce. Eu numai bãtutã am fost de el si numai oropsitã. Mã bãtea de nu stiam ce-i cu mine. O bãtaie, douã, trei, cincisprezece, nu mai stiu câte au fost. Mi s-a coscogit pielea de la atâtea bãtãi. În plus, nu mã lãsa sã fac curãtenie în casã, sã spãl, nu mã lãsa sã fac de mâncare la copii. De fete a început sã-si batã joc de multisor, nu de acum. Prima datã a batjocorit-o pe fata mai mare, care are 22 de ani, apoi a mãritat-o cu unul, Moisei Vasile, tot de aici, din Feresti. Nu s-au mai luat cu acte, cã a ajuns pe mâna Politiei. Si pe fetele astea mai mici le-a dus la el, prima datã când am fost eu plecatã la mama, tot din cauza bãtãilor. Dupã ce a rãmas singur acasã, a început sã le batã si pe ele. De fricã, au plecat la sora lor mai mare, dar s-a dus dupã ele si le-a adus înapoi cu tot cu Moisei ãla. Aici, acasã la noi, au fãcut treaba aia mai rusinoasã. Eu am aflat de la politist ce s-a întâmplat. De Constantin si Elena am avut un praznic, iar dupã a venit seful de post de la Solesti sã-mi zicã sã merg la sectie, sã dau o declaratie. Totul s-a aflat de la bãiatul meu mai mare, de 18 ani, care si el are probleme cu capul. S-a uitat pe usã, în casã. Fetele erau asezate în pat, iar sotul meu cu Moisei Vasile erau cu pantalonii lãsati jos. Când l-a vãzut pe bãiat cã se uitã, sotul meu a început sã-l suduie si sã-l alunge din ogradã. Bãiatul meu s-a dus în drum si le-a spus vecinilor ce se întâmplã, iar ei au sunat la Politie. Mã bucur cã l-au luat pentru cã nu aveam viatã cu el. Numai când îl vedeam, mi se strângea pielea pe mine de fricã”, povestea anul trecut Mihaela Buhãescu, mama fetelor violate.

Tatãl la puscãrie, fiica în mormânt

Dorel Buhãescu a fost retinut de politisti si acuzat de sãvârsirea a cinci infractiuni de viol. Ulterior, acesta a ajuns în arest preventiv si urmeazã ca magistratii sã stabileascã câti ani va sta în spatele gratiilor. În tot acest timp, mama, rãmasã fãrã niciun sprijin, a decis ca toti copiii sãi minori sã fie preluati de specialistii Directiei pentru Protectia Copilului. Pentru cã avea mai multe probleme medicale, Oana, cea mai micã dintre fetele abuzate sexual, a rãmas în Centrul din Bârlad. Zilele trecute, starea i s-a agravat si a fãcut un stop cardio-respirator. Medicii de la Spitalul de Urgentã din Bârlad au depus eforturi mari sã o salveze, însã inima micutei nu a mai putut sã lupte. „Fata era internatã într-un centru al DGASPC pentru copiii cu dizabilitãti. Avea mai multe afectiuni, iar zilele trecute i s-a agravat starea de sãnãtate, a fost transportatã la spital si, din pãcate, a decedat”, a precizat Irina Cîmpeanu, purtãtorul de cuvânt al DGASPC.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.