spot_img
30 C
Vaslui
29-iun.-2024
spot_img

O femeie a ajuns ieri în Bacău, din Toscana, deși era bolnavă de câteva zile. O așteaptă o amendă de 20.000 de lei dacă autoritățile stabilesc că a mințit la graniță

- Advertisement -

O femeie de 35 de ani a ajuns ieri în Bacău și a sunat la 112, anunțând autoritățile că este bolnavă. Băcăuanca a venit din regiunea Toscana, iar după ce a fost preluată de autorități a confirmat că se simte rău de 6 zile.

Conform unui comunicat DSP Bacău, femeia prezenta cefalee, tuse, dificultate în respiraţie. A fost preluată cu izoleta și internată la secția de Infecțioase a SJU Bacău.

Autoritățile au demarat acum o anchetă să stabilească dacă femeia a mințit la graniță, unde trebuia să menționeze în chestionarul completat dacă avea simptome de viroză.

„Cazul a ajuns în atenția noastră și am demarat o anchetă pentru a vedea dacă a mințit. Conform regulamentului, trebuia să declare dacă are simptomele bolii la graniță. Nu e de glumit cu asemenea lucruri. Dacă se dovedește că a mințit riscă o amendă de 20.000 de lei. De altfel, îi avertizăm pe toți cei care încearcă să ocolească prevederile legale, că vor suporta consecințele”, a declarat Liviu Miroșeanu, prefectul Bacăului….https://zdbc.ro/femeie-mintit-la-granita-amenda/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.