spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

LPS Vaslui s-a calificat la turneul Valoare

- Advertisement -

Handbal

REUSITÃ… Cu o etapã înainte de finalul sezonului regulat, handbalistele junioare 2 de la LPS Vaslui s-au calificat la turneul Valoare al Campionatului National de handbal feminin – J2. În penultima etapã, fetele pregãtite de Maria Ostan au învins, fãrã emotii, CSO Buhusi, scor 42-25 (22-14).

Vasluiencele au dominat meciul de la capãt la altul si s-au impus la o diferentã de 17 goluri, 42-25. În urma acestui rezultat, elevele pregãtite de Maria Ostan au adunat 42 de puncte si rãmân pe locul doi în clasamentul Seriei A, loc care le asigurã calificarea la turneul Valoare. Din Seria A s-au mai calificat CSM Bacãu si LPS Iasi. Echipa vasluianã va merge în grupa Valoare cu patru puncte din meciurile cu CSM Bacãu si LPS Iasi, la care se adaugã si punctele bonus pentru talie. În ultima etapã a sezonului regulat, LPS Vaslui va juca, în deplasare, cu CSS Bacãu, sâmbãtã, 15 februarie.

Victorie la scor si pentru juniorii 1

Victorie fãrã emotii si pentru handbalistii juniori 1 de la LPS Vaslui, 35-10 (23-5) cu LPS Alba Iulia, în prima etapã a turneului Sperantã. Trupa pregãtitã de Laurentiu Cozma a predat o adevãratã lectie de handbal, într-un meci în care au primit doar câte 5 goluri pe reprizã. Vasluienii se aflã pe locul doi, cu 12 puncte, la un singur punct în spatele celor de la LPS Târgu Mures, echipã pe care o vor întâlni pe 29 februarie, în etapa a II-a.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.