spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Alertă în Suceava. O româncă este suspectă de coronavirus

- Advertisement -

O femeie din Suceava s-a intors in tara pe data de 2 februarie si pare sa aiba simptomele coronavirus.

O româncă este suspectă de coronavirus. Femeia s-a întors în țară pe 2 februarie și între timp a început să aibă simptomele virusului ucigaș. Pacienta va fi transferată din Suceava la Institutul Matei Balș. Totodată este alertă și în Galați, unde 13 persoane au fost plasate în carantină. Vorbim de opt români și cinci chinezi, care vor sta sub supraveghere două săptămâni acasă.

Direcția de Sănătate Publică Galați monitorizează cele 13 persoane, cinci de naționalitate chineză și restul români, după ce s-au întors din China. Deocamdată toți se află acasă, în carantină, până se va stabili dacă au fost sau nu infectați cu Coronavirus.

„Sunt izolați la domiciului, sunt fără simptome clinice, sunt monitorizați de 2 ori pe zi de către personalul DSP, sunt veniți, primii în data de 29 ianuarie și ultimul venit în data de 5 februarie. Ei nu au simptome și nu prezintă nicio problemă de sănătate”, a declarat  Liliana Moise, director DSP Galati……..https://www.realitatea.net/stiri/actual/o-romanca-are-simptomele-coronavirus-alerta-in-galati-alte-13-pesoane-in-carantina_5e3d6e9fe904776d673bf636

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.