spot_img
32.9 C
Vaslui
01-iul.-2024
spot_img

Marian-Rãpitorul, fatã în fatã cu „Vulpita”: nu a vrut s-o violeze, dorea sã o mãrite!

- Advertisement -

Nebunie fãrã limite, la TV

RÂSU’-PLÂNSU… Marian „Rãpitorul”, personajul-cheie din cazul „Vulpitei” de la Blãgesti, s-a dus si el vineri seara la televiziune, ca sã refacã filmul evenimentelor controversate din 5 ianuarie, o zi, ce-i drept, fatidicã pentru… imaginea judetului Vaslui! Atunci a bãtut-o cheful de distractie pe „Vulpita” Veronica Stegaru si, drept urmare, iatã, de trei sãptãmâni s-a iscat isterie în România, pe marginea perechii de asistati sociali din Blãgesti, care au acuzat Politia Bârlad cã musamalizeazã cazul unei rãpiri si a unui viol de pominã! Marian, bãrbatul acuzat de Veronica Stegaru cã a rãpit-o si a violat-o, cu cutitul la gât, si-a spus versiunea în fata tãrii, reiesind din istorisirea lui, o trãsnaie si mai mare: avea de gând, de fapt, sã o mãrite pe Veronica în acea searã, nicidecum sã o violeze! E limpede, asadar, cã povestea „Vulpitei” a luat-o razna complet, iar emisiunea în cauzã nu mai stie cum sã-i tinã pe vasluieni pe micile ecrane. Colac peste pupãzã, în finalul emisiunii de asearã, patronul unei pensiuni a intrat în direct si le-a propus celor doi asistati social din Blãgesti sã vinã sã petreacã în acest weekend în locatia sa. „Este o petrecere cu artisti. Munciti sau vã distrati. Vom vedea ce vã place mai mult”, a spus omul. Asta înseamnã cã, de luni, cazul „Vulpitei” neastâmpãrate va continua cu un nou episod!

E clar, asistatii social din Vaslui au talent! Altfel nu se explicã succesul nebun de care se bucurã la TV tânãra Veronica-Vulpita si sotul ei, Viorel. Sã fie prezenti de trei sãptãmâni în emisiunea „Acces Direct”, iar audienta sã indice faptul cã încã publicul îi cere, acest lucru chiar înseamnã o performantã. Numai cã vasluienii nu reusesc sã înteleagã ce-o fi atât de interesant pentru tarã în comportamentul „Vulpitei” iubãrete si al lui Viorel cel nãtãrãu, de imaginile cu cei doi, pusi în situatii diverse, ajung în trending, pe locuri fruntase, depãsind în vizualizãri hiturile artistilor de top. Ieri searã, la emisiune, a venit si Marian – Rãpitorul. Acesta le ceruse producãtorilor suma de 3.000 de euro, ca sã vinã în studio, la Bucuresti. Cu sau fãrã bani, tânãrul a ajuns la Antena 1 si istorisit cum a vrut, de fapt, s-o mãrite pe Veronica în acea searã, nicidecum s-o…violeze. Veronica noastrã, rosie toatã, l-a acuzat pe bãrbat de minciunã.

Succesul „Vulpitei” zburdalnice îi bagã pe sotii Stegaru în showbiz. Chemati sã facã animatie la petreceri!

Si ei, dar si sotului, le-a mai venit inima la loc, atunci când un patron de pensiune a intrat în direct si le-a propus celor doi asistati social din Vaslui sã petreacã acest weekend-ul în locatia sa, ca sã munceascã sau sã petreacã, fiecare dupã voie. „Eu sunt de acord”, a sãrit, primul, Viorel. Este clar cã, dacã vasluienii merg la petrecere, luni, imaginile cu ei, în ipostaze previzibile, vor face sã mai curgã o emisiune, douã, trei… Si tot luni, plicul cu rezultatul detectorului de minciuni, fãcut asupra lui Marian-Rãpitorul, va fi deschis ca sã afle o tarã întreagã, ceva ce, de fapt, Politia Bârlad a clarificat chiar de a doua zi: Vulpita-Veronica a mers de bunã voie cu bãietii si, apoi, si-a acoperit isprava, cu o ploaie de acuze, la adresa Politiei Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.