spot_img
32.9 C
Vaslui
01-iul.-2024
spot_img

Batjocurã: Vulpita-Veronica face audiente uriase la TV, producãtorii o lasã ruptã de foame! | VIDEO

- Advertisement -

INCREDIBIL… Sã fereascã Dumnezeu de balamucul iscat la nivel national, de perechea de asistati social de la Blãgesti! Aproape nimic nu se mai întelege din emisiunea care pare de neoprit cu subiectul „Vulpita-Veronica si Viorel”. Desi cei doi s-au dus acolo acum trei sãptãmâni, ca sã reclame o rãpire si un viol, neluate în seamã de Politia Bârlad, iatã cã acum filmul cu vasluieni merge înainte cu episoade despre „Vulpita” dusã la stilisti si la clubul de manele, despre asa-zise teste date de cei doi soti, pe la diverse locuri de muncã si, mai nou, audienta a avut un soc, urmãrind cu sufletul la gurã cum Veronica a fost alergatã de socrul sãu cu foarfeca în mânã, atunci când a venit sã îsi vadã copila. Ce sã mai înteleagã telespectatorii? Sã se revolte pentru femeia mincinoasã care a inventat un scenariu teribil despre un viol si o rãpire sau sã plângã cu lacrimi amare, pentru „Vulpita” cea necãjitã, amenintatã de socrii cu bãtaia si care nu o lasã sã îsi vadã fetita?! Experimentul social fãcut de „Acces Direct” a luat o turnurã pe care, se pare, nici producãtorii nu prea mai pot s-o gestioneze. Unde mai pui cã, au rulat imaginile în care Vulpita-Veronica a mers cu televiziunea la casa pãrinteascã, unde toatã tara a putut sã vadã cam în ce sãrãcie pot trãi unii vasluieni.

La ce s-au dus si la ce-au ajuns! Asta este întrebarea pe care si-o pun vasluienii, când vãd, searã de searã, cum evolueazã povestea „Vulpitei”- Veronica si a sotului sãu, Viorel. Asearã, de pildã, socrii Veronicãi nu au mai fost în rolul bãtrânilor întelepti, umiliti de nora usuraticã, pentru cã au pus mâna pe foarfecã si au vrut sã o tundã pe Veronica. Femeia venitã cu tot cu televiziune, sã îsi vadã fiica, si-a gãsit hainele puse în niste saci, aruncati în stradã. A urmat scene de-o jenã infinitã, cu bãtrânii care smulgeau copila respectivã din bratele maicã-sii, o alergau pe ulitã, amenintând-o cã o sluteste, pentru ca, într-un final, sã vinã lumea din sat sã punã o vorbã bunã, pentru iertarea „Vulpitei”. În tot acest timp, Viorel, care si-a câstigat reputatia de nãtãrãu, a prins curaj când trei „fane” l-au asteptat în usa televiziunii, sã facã pozã cu el. Vasluianul a început sã se înfoaie, sã se creadã „vedetã” si comportamentul i s-a schimbat brusc, spre uimirea, hazul, dar si dezgustul telespectatorilor. În acest context alambicat, publicul nu prea mai întelege ce vrea emisiunea aceasta, pânã la urmã, de la acesti vasluieni.

Veronica, ruptã de foame, cu televiziunea pe urmele sale

Au intrat în joc si pãrintii Veronicãi, care au fãcut un moment emotionant: au primit-o în casa dãrãpãnatã, pe „Vulpita” fugãritã. Telepectatorii au putut vedea cum Veronica a primit un castron cu bors de cartofi, pe care l-a înfulecat, semn cã era extrem de flãmândã. Sigur cã întrebare este: oare producãtorii emisiunii vor doar sã îsi facã treaba cu cei din Vaslui si nu le dã mãcar un blid de mâncare, la câtã audientã le face?! La cum mânca acel bors Veronica, era clar cã fusese tinutã flãmântã o zi întreagã, cât au durat „filmãrile” periculoase, din poarta socrilor femeii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.