spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

S-a înecat Gicuță de Ivești! (VIDEO)

- Advertisement -

TRAGIC… Un iveștean de 43 de ani, Gheorghe Dumitrache, cunoscut  ca și „Gicuță  de Ivești”, s-a înecat  într-un  pârâu care traversează localitatea Ivești. Gicuță de la Ivești era cunoscut în sat ca un om fără căpătâi, mare consumator de alcool, fără casă, fără familie și care, cel mai  probabil  aseară, fiind sub influența  alcoolului consumat ca de obicei în exces, a căzut de  pe  puntea care  traversa  pârâul și s-a înecat. Gicuță de  Ivești era un om vesel, chiar dacă nu avea niciun căpătâi, fiind îndrăgit de toată comunitatea, deoarece atunci când bea peste măsură … cânta și înveselea lumea,lucru care se poate vedea și din filmulețul postat pe YouTube de prietenii săi de pahar. Tocmai de aceea este regretata de iveșteni, iar acum toată suflarea  comunei se mobilizează pentru  a-l înmormânta  creștinește pe Gheorghe Dumitrașcu, zis și Gicuță de Ivești.

Detașamentul de pompieri Bârlad a  intervenit  cu o autospecială și un echipaj specializat pentru degajarea unei persoane care s-a înecat în albia pârâului Tutova care traversează localitatea Ivești. La intervenție a participat  și o ambulanță tip B2 cu un echipaj de prim ajutor.

„Pompierii au acționat cu mijloace specifice, iar după aproximativ 60 minute corpul care plutea a fost adus la mal. Nu au fost probleme deosebite. După recuperarea trupului, s-a constatat că acesta avea instalate deja semne de rigiditate și lividitate cadaverică. Cercetările privind cauzele decesului respectiv împrejurările privind moartea victimei sunt efectuate de instituțiile statului abilitate în acest sens”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

„Cazul a fost în comuna Ivești, ora 09:17 s-a semnalat prin  112, că  o persoană  decedată  plutește  pe  râul Tutova. A  fost  identificat  ca fiind un bărbat de 43 ani din comună, nu prezintă urme de violențe. În acest caz  s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cadavrul  urmează să fie dus la medicina legală în vederea efectuării autopsiei și stabilirea cauzei decesului”, a precizat Loredana Stavăr, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.