spot_img
32.9 C
Vaslui
01-iul.-2024
spot_img

Veronica-vulpita a mers la TV sã-si rezolve „violul”, dar s-a ales cu un divort! | VIDEO

- Advertisement -
RUSINOS... Veronica s-a fãcut de râs în fata întregii tãri, în direct, la Acces Direct!

DRAGOSTE CU NÃBÃDÃI

D-ALE SATULUI VASLUIAN… Veronica de la Blãgesti nu s-a lãsat pânã nu a ajuns, cu tot cu violul închipuit, la televizor! Alãturi de sot, femeia a mai povestit o datã la „Acces Direct”, cele „suferite” în cazul pe care, spunea ea, Politia Bârlad l-ar vrea musamalizat. Numai cã rãsturnarea de situatie nu s-a produs în favoarea reclamantei ci, culmea, socul l-a vizat pe sotul acesteia. Bãrbatul, Viorel Stegaru, a aflat abia în direct de existenta dovezilor, care arãtau cã sotia sa l-a mintit ca la balamuc, iar cu „necunoscutul” acuzat cã a rãpit-o si a violat-o, ea era cunostintã veche, cu care mai avusese aventuri, la un hotel din Bârlad. Bietul Viorel a izbucnit în lacrimi, în timp ce… vulpita Veronica se încurca în minciuni. „Dau direct divort”, a anuntat omul, umplut de rusine. „Iartã-mã”, a fost replica femeii.

Suspinele Veronicãi Stegaru de la Blãgesti, în vârstã de 22 de ani, s-au putut auzi asearã, în întreaga tarã, dupã ce vasluianca, împreunã cu sotul sãu, s-au prezentat la „Acces Direct”. Scopul declarat a fost acela de a rezolva problema cu rãpirea si violul, întrucât, la nivel local, Politia Bârlad tine cu…violatorul. „Ca o caprioarã speriatã”, dupã cum a numit-o una dintre invitatele emisiunii, Veronica noastrã a mai repetat o datã, mai cu foc, trauma trãitã pe ulita din Blãgesti, când, zicea ea, ar fi fost rãpitã, legatã la ochi si violatã… ca-n filme! Sotul ei, Viorel, 33 de ani, îi întãrea spusele si însãsi prezenta lui în studioul de televiziune era garantia faptului cã el crede orice cuvânt al sotiei. Omul pãrea sã nu aibã habar de faptul cã Veronica a mintit si a inventat povestea cu violul, ca sã îsi justifice cele câteva ore lipsã, în care a plecat de bunãvoie cu un prieten de pe Facebook.

Divortul anuntat în direct! Viorel nu mai vrea ca Veronica sã-i punã coarne!

Pentru vasluienii care stiau deja, din presa localã, nu doar povestea întortocheatã, ci si dovezile infidelitãtii femeii, nonsalanta cu care Veronica spunea minciunã dupã minciunã, era de râsu’-plânsu’. Mai grav a fost pentru sotul Viorel care, bietul om, a fost nevoit sã vadã mesajele dintre Veronica si Neculitã, dar mai ales, sã asculte înregistrarea în care Veronica râdea cu „rãpitorii”, povestind despre iubitii ei, dar si despre impresia proastã pe care o are despre propriul bãrbat. Omul a izbucnit în lacrimi si a strigat cã va da divort. A spus cã a înteles totul si cã nu va trece peste asa ceva. „Nu vã faceti probleme, cã o rezolv eu. Unul în drumul lui si altul, într-al lui. Am înteles tot. Poate sã stie si satul, poate sã stie si pãrintii ei, dau divort”, a spus Viorel, printre suspine.

Violul, valabil pentru sot si pentru TV. La Politia Bârlad, femeia a declarat în scris cã nu face plângere contra „rãpitorului”

A intrat în direct si Neculitã, cel vizat de acuzele grele, dar si Vasile, un alt bãrbat din sat, care pretinde cã s-a iubit cu Veronica, dupã ce a fost abordat pe Facebook. Nici cei din platoul emisiunii nu mai stiau ce sã facã, sã râdã sau sã plângã, vãzând nonsalanta cu care femeia se uita în jur, nega sau aproba, încercând sã iasã cumva curatã din confruntare. Grav este cã împreunã, cei doi au un copil de 2 ani. „Fã un test de paternitate, domnule Viorel, cã la cât de zburdalnicã e Veronica, nu se stie cine e tatãl”, i-a spus unul dintre invitatii emisiunii. La un moment dat, bãrbatul a avut sI el o cerere: „Vreau sã i se facã detectorul de minciuni”, a cerut omul. În fata întregii tevaturi, Veronica a avut un ultim minut, sã-i spunã sotului ei ce gândeste. „Iartã-mã. Nu te-am mintit”, a spus, confuzã, vasluianca. Reprezentantii Inspectoratului de Politiei Vaslui au refuzat sã intre în direct, însã au trasmis un mesaj prin care au arãtat cã Veronica a refuzat , în scris, sã facã plângere împotriva bãrbatului pe care, acasã si la TV, îl acuzã de viol si rãpire.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.