spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

UPDATE: Victimele accidentului sunt la spital, femeia însãrcinatã în stare stabilã! (FOTO)

- Advertisement -

UPDATE: IPJ Vaslui, despre accidentul de pe DE 581 – km 78, din apropierea pensiunii Mira:

„În aceastã searã, la orele 18.30, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate douã autoturisme si au fost vãtãmate patru persoane. Un autoturism (înmatriculat în Vaslui) se deplasa din directia Vaslui spre Bârlad. Era condus de un bãrbat de 70 de ani din Bârlad . În auto se mai afla sotia, în vârstã de 69 de ani. Al doilea autoturism (înmatriculat în Vaslui) se deplasa din directia Bârlad spre Vaslui si era condus de un bãrbat de 40 de an i din comuna Banca. În auto se mai afla o pasagerãîn vârstã de 30 de ani din aceeasi localitate. Din primele cercetãri efectuate la fata locului se pare cã autoturismul condus de soferul de 70 de ani ar fi efectuat o depãsire neregulamentarã, ocazie cu care a pãtruns pe contrasens unde a acrosat autoturismul condus d ebãrbatul de 30 de ani, care circula regulamentar. Impactul a fost partial frontal. Cauza exactã de producere a evenimentului rutier va fi stabilitã odatã cu finalizarea cercetãrilor în dosarul penal ce va fi deschis în cauzã. În urma accidentului a rezultat vãtãmare celor patru persoane care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii soferi au fost testati pentru consum de alcool,rezultatul fiind negativ. Se vor efectua cercetãri sub aspectul sãvârsirii infractiunii de vãtãmare corporalã din culpã. Circulatia a fost opritã pentru aproximativ 30 de minute pentru efectuarea cercetãrii la fata locului.”, a precizat Loredana Stavãr, purtãtorul de cuvânt al IJ Vaslui

„La CPU Bârlad, au fost aduse trei victime dintr-un accident rutier: Un bãrbat de 70 de ani, din Bârlad – sofer, policontuzionat din accident rutier, traumatism toraco abdominal – constient, stabil hemodinamic. O femeie de 69 de ani, din Bârlad, pasagerã, policontuzionatã din accident rutier, traumatism coloanã cervicalã, traumatism bazin si traumatism toraco-abdominal, este constientã si stabilã. O altã femeie 30 de ani din comuna Banca,pasagerã dreapta, cu sarcinã 21 de sãptãmâni, traumatism toracoabominal si traumatism genunchi stâng, constienta si stabilã. Urmeazã sã fie evaluatã deun obstretician pentru a se stabili dacã fãtul a fost afectat. Un alt bãrbat, de 39 de ani sofer, din Banca, traumatism cranio facial, contuzie piramida nazalã, traumatism toraco abdominal, traumatism de bazin, constient si stabil hemodinamic. Toti pacientii au fost preluati, stabilizati si urmeazã sã fie evaluati imagistic în vederea stabilirii leziunilor de organ si tratamentului de specialitate”, a precizat medicul Angelica Gramaticu,, purtãtoruol de cuvânt al spitalului bârlãdean.

STIRE INITIALA: Accident grav în apropiere de Pensiunea Mira cu patru victime, printre care si o femeie însãrcinatã

IMPACT VIOLENT… Accident extrem de grav din cauza cetei groase în aceastã searã, pe DE 581, în apropiere de Pensiunea Mira. Patru persoane au fost rãnite, printre care se aflã si o femeie însãrcinatã, dupã ce douã masini s-au ciocnit frontal.

„Detasamentul de pompieri Bârlad intervine cu o autospecialã de stingere cu apã si spumã cu modul pentru descarcerare si o ambulantã tip B2 (EPA), la un accident rutier întâmplat pe DE581, în apropiere de Pensiunea Mira. În accident sunt implicate douã autoturisme si patru persoane (doi bãrbati si douã femei). Una dintre victime este încarceratã. La interventie participã si douã ambulante tip B apartinând SAJ Vaslui, substatia Bârlad. Victimele au fost transportate la CPU din cadrul Spitalului Municipal <<Elena Beldiman>> Bârlad. Trei dintre victime au politraumatisme, dar viata acestora nu este în pericol. Cel mai grav pare a fi soferul unuia dintre autoturisme, persoanã care a fost gãsitã încarceratã. Una dintre victimele accidentului este o femeie însãrcinatã în 29 sãptãmâni.”, a precizat Marius Stanciu, purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui. Vom reveni cu amãnunte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.