spot_img
24.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Soferul autobuzului Transurb, implicat în bãtaia din trafic, si-ar putea pierde locul de muncã!

- Advertisement -
SCANDAL... Soferii s-au încãierat în plinã stradã, sub privirile îngrozite ale celorlalti participanti la trafic

URMÃRI… Scandalul în care au fost implicati doi sofei ai Transurb, a ajuns si în atentia conducerii societãtii. Liviu Maties, purtãtorul de cuvânt al Transurb, a declarat cã în acest caz a fost demaratã o anchetã internã, iar în functie de gravitatea faptelor s-ar putea ajunge si la desfacerea contractului de muncã pentru cei doi soferi.

Potrivit acestuia, cei doi bãrbati au gresit atunci când au coborât din autobuze, pentru a se bate cu un al treilea participant la trafic, si asta deoarece au pus în pericol cãlãtorii. „Un participant la trafic a sicanat autobuzul, dar soferii nostri nu aveau dreptul sã pãrãseascã postul. Vom valorifica imaginile de pe camerele de supraveghere montate pe autobuz si vom lua mãsurile care se impun. Ar fi trebuit sã sune la 112 sau sã anunte Dispeceratul Transurb Vaslui. Noi am deschis o anchetã internã, pentru cã soferii nostri nu au voie sã coboare de la volan si sã punã în pericol cãlãtorii. Vor fi sanctionati disciplinar si, în functie de gravitatea faptelor, se poate ajunge la un simplu avertisment, dar si diminuarea salariului sau chiar desfacerea contractului de muncã”, a precizat Liviu Maties, reprezentantul Trasurb Vaslui.

Dosar penal pentru loviri si alte violente

Reamintim cã incidentul în care au fost implicati soferii societãtii Transurb a avut loc la sfârsitul lunii trecute, în sensul giratoriu de lângã ICIL. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum autoturismul condus de un tânãr merge în fata autobuzului, iar în sensul giratoriu soferul masinii opreste. Acesta coboarã si se ia la bãtaie cu soferul autobuzului. În apãrarea celui din urmã sare un alt sofer de autobuz, care venea din spate. Neîntelegerile dintre soferul autoturismului si soferul autobuzului au pornit din autogarã, când conducãtorul autobuzului ar fi iesit din statie pe drumul principal fãrã sã se asigure. Bãrbatul aflat la volanul masinii a evitat în ultimul moment impactul, însã dupã ce si-a redresat autoturismul a început sã-l sicaneze pe cel care conducea autobuzul, mergând în zig-zag în fata lui si punând de mai multe ori frânã. În cele din urmã, cei doi au rezolvat situatia, împãrtindu-si pumni si picioare în rondul de la ICIL, de fatã cu alti zeci de participanti la trafic. Dupã bãtaie, soferul autobuzului a sunat la 112. „Au fost identificati participantii la acel incident. S-a întocmit un dosar de cercetare penalã sub aspectul sãvârsirii infractiunii de loviri sau alte violente. În eventualitatea în care, odatã cu efectuarea cercetãrilor, se vor pune în evidentã si sãvârsirea altor infractiuni, le vom cerceta si pe acestea”, a declarat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.