spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Burse pentru tinerii vasluieni, care vor sã studieze la Londra

- Advertisement -

ÎNVÃTÃMÂNT… Oportunitate importantã pentru adolescentii din judetul Vaslui, care vor sã îsi continue studiile în strãinãtate. Unul dintre cele mai importante licee din Marea Britanie, Kings College, oferã douã burse pentru tinerii români care doresc sã studieze la Londra sau Bournemouth. Bursele vor sustine 100%, respectiv 50% din taxa de scolarizare pentru elevii ce urmeazã sã fie admisi în programul A-Levels, respectiv ultimii doi ani de studiu liceal (sau ultimul an, în anumite cazuri). Acordarea se va face în urma unor testãri, iar admiterea va fi pe loc. Pentru aceasta, o echipã formatã din directorii de studii de la Kings College se va deplasa la Bucuresti pe 18 si 19 ianuarie 2020, unde vor avea loc sesiunile de testare. Examenul va consta într-un test de matematicã, unul pentru nivelul abilitãtilor verbale, vocabular, redactarea unui eseu si un interviu. Toate vor avea loc la sediul IntegralEdu, unul dintre cei mai importanti consultanti educationali pentru studii în strãinãtate si pentru programele Work and Travel în SUA.

Kings Colleges este unul din principalele grupuri de colegii internationale din Marea Britanie care oferã programe specializate pentru integrarea cu succes în sistemul de învãtãmânt britanic si pentru înscrierea la universitãti britanice de elitã. Colegiile sale au fost premiate an de an de cãtre guvernul Marii Britanii si de reprezentantii sistemului educational britanic.

Alte licee si scoli din strãinãtate care oferã burse de studiu

„DîOverbroeckîs College oferã, în urma rezultatelor bune la examenul de admitere, pânã la 6000 de lire din taxa de scolarizare pentru cei care sunt admisi în programul IGCSE (International General Certificate of Secondary Education). Iar pentru Sixth Form, respectiv programul A-levels (ultimii doi ani de studiu liceal), colegiul sustine 25% din taxa de scolarizare. Sidcot School acordã o bursã de pânã la 10% din taxa de scolarizare, în timp ce Cardiff Sixth From College acoperã pânã la 50% din taxa de socolarizare pentru elevii internationali. Alt liceu britanic unde se acordã burse de studiu este Oxford Sixth Form College. De asemenea, elvetienii de la Brillantmont International School din Lausanne oferã burse care sustin pânã la 20% din taxa de scolarizare pentru cei care aplicã pentru clasele a VIII-a si a IX-a”, explicã reprezentantii IntegralEdu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.