spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

O altă pacientă ar fi fost arsă la Spitalul Floreasca! Cazul este investigat

- Advertisement -

Victor Costache, ministrul Sănătății, a declarat, marți, că o altă femeie ar fi fost arsă în urma intervenții chirurgicale la Spitalul Floreasca din București.

Evenimentul s-ar fi petrecut în vara anului 2019. Incidentul este acum verificat de corpul de control, iar momentan informațiile nu sunt foarte clare în acest caz.

Victor Costache a prezentat concluziile din raportul corpului de control, prin care s-au constatat o serie de greșeli ce au dus la moartea pacientei de 66 de ani, la finalul anului trecut, după operația în care a luat foc pe masa de operație, de la Spitalul Floreasca. Mai mult, operația a fost făcută de un medic rezident.

Ministrul a spus că s-a ignorat o procedură adoptată la scară largă la nivel național (din 2016 la Floreasca), procedura de dezinfecție a tegumentelor în care se folosește în primă instanță betadină, dacă pacientul e alergic la iod cu gluconat de clorhexidină.https://www.realitatea.net/stiri/actual/o-alta-pacienta-ar-fi-fost-arsa-la-spitalul-floreasca-cazul-este-investigat_5e14508d8f397135f7376b4a

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.