spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Timiș. Accident incredibil! Patru persoane rănite grav

- Advertisement -

Patru persoane, între care și o minoră, au fost rănite și au ajuns la spital, în urma unui accidenAccidentul a avut loc în orașul Sânnicolau Mare, după miezul nopții. Șoferul a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara carosabilului, oprindu-se în șanț, foarte aproape de o casă, la intersecția străzilor Victor Babeș și Mihai Eminescu.

t produs noaptea acesta într-un oraș din județul Timiș.Din primele informații oferite de polițiști, se pare că autoturismul se deplasa pe strada Mihai Eminescu, venind dinspre DN6, iar la un moment dat, din pricina faptului că frâna nu a prins, șoferul a scăpat controlul volanului și a ieșit de pe carosabil. Mașina în care se aflau patru persoane a ajuns în șanț, iar apoi s-a oprit foarte aproape de una dintre case.

Toate cele patru persoane – șoferul, două femei, și o fetiță – au fost transportate la spital, cu răni serioase. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele șoferului….https://evz.ro/timis-patru-persoane-ranite-grav-masina-a-intrat-in-sant.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.