spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Copii nãscuti de Crãciun si o tetntativã de suicid mai putin obisnuitã!

- Advertisement -

ÎNTRE VIATÃ SI MOARTE…La spitalul din Bârlad, în perioada Crãciunului (24-27 decembrie) s-au nãscut nu mai putin de 13 copii! Dupã terminarea sãrbãtoririi Nasterii Domnului, pe 28 decembrie a avut loc o tentativã de suicid neobisnuitã: o femeie si-a pulverizat spray paralizant în fatã! A ajuns la Compartimentul de Primiri Urgente al spitalului din Bârlad cu iritatii la ochi si a fost rezolvatã la … psihiatrie.

Traditia spune cã de Crãciun se deschide cerul si este vãzut, de cãtre cei buni, Dumnezeu stând cu sfintii si îngerii la masã. Sãrbãtoarea Crãciunului este legatã, cu precãdere în zonele rurale, de unele obiceiuri si superstitii care s-au pãstrat de-a lungul timpului. Conform traditiei, copiii nãscuti de Crãciun sau de Anul Nou sunt norocosi. La spitalul din Bârlad s-au nãscut în perioada celor trei zile de Crãciun 13 bebelusi. „O fetitã de 3920 grame, nascutã natural , mama din Bârlad la prima nastere – pe data de 24 decembrie la ora 14.00 Pe 25 decembrie, douã fetite – una de 2700 de grame si a doua de 2400 de grame. Pe 26 decembrie, un bãietel de 3200 de grame si o fetitã de 3150 de grame. Pe 27 decembrie, s-au nãscut 8 copii: 4 bãietei si 4 fetite cu greutãti de la 2530 pânã la 4000 de grame.”, a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtãtorul de cuvânt al spitalului bârlãdean.

O tentativã de suicid mai putin obisnuitã: si-a pulverizat spray paralizant în ochi!

Pe 28 decembrie, o femeie de 38 de ani din comuna Dodesti a fost transpotatã cu Ambulanta la Compartimentul de Primiri Urgente a Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad, dupã ce a vrut sã îsi punã capãt zilelor, chiar imediat dupã Crãciun. Femeia, Simona C., a venit acasã din strãinãtate unde munceste, pentru a face Revelionul cu rudele. Avea un eveniment în familie foarte important, urmând sã îi fie prezentatã de cãtre fiu, viitoarea norã! Dar între fiu si mamã, pe fondul consumului de alcool, s-a iscat un conflict spontan, mama amenintând cã se va sinucide. A pus mâna pe un spray paralizant pe care îl avea în posetã, pulverizându-l direct spre fata ei! A crezut cã va muri de la sprayul paralizant dar nu a fost asa! A ajuns cu Ambulanta la CPU Bârlad, având iritatii la ochi, care i-au fost tratate corespunzãtor. Dupã care femeia a ajuns la sectia de Psihiatrie unde a rãmas internatã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.