spot_img
22.4 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Politist din Banca acuzat cã a snopit în bãtaie un sot gelos!

- Advertisement -

SCANDAL… Un politist din cadrul Postului de Politie Banca este acuzat de rudele unui bãrbat de agresiune. Bãrbatul nu s-ar fi prezentat la politie când a fost chemat si ar fi fost snopit în bãtaie de politist, afirmã sora acestuia. Politistul a precizat superiorilor sãi cã bãrbatul are mai multe reclamatii la politie din partea sotiei sale, care nu vrea sã mai locuiascã cu el din cauza bãtãilor administrate. Femeia, plecatã în strãinãtate la muncã, în Germania, a revenit acasã iar sotul face scandal si o amenintã în fiecare zi. Ea locuieste la o vecinã, sorã a unui presupus amant, iar când sotul face scandal, ea anuntã politia. Dorind sã stingã conflictul, politistii din sat l-au chemat sã stea de vorbã cu el, iar de aici s-a produs o întreagã istorie: bãrbatul acuzã cã a fost bãtut de politisti, iar oamenii legii spun cã ,de fapt, acesta a sãrit din masinã! La Parchetul Bârlad este acum în lucru un dosar penal în care se fac cercetãri pentru purtare abuzivã.

O femeia din comuna Banca a cerut ajutorul presei locale acuzând faptul cã fratele ei, Ticutã Stefãnitã, de 41 de ani, din Banca Sat, comuna Banca, a fost crunt bãtut de politistii din Banca, pe 3 decembrie. „Fratilor, în ce lume trãim!!! Sã bati un om sã-l bagi în spital pentru neprezentare la sectia de politie, vi se pare normal? Altii fac violuri, crime si nu se iau mãsuri! Domnul Obreja Andrei, dezbrãcati uniforma de politist si mergeti pe ringul de box!!!! Rusine sã vã fie !!!”, a postat Anisoara Boghiu, sora lui Ticutã Stefãnitã, odatã cu câteva poze cu fratele ei la CPU Bârlad. Femeia ne-a precizat si cum a ajuns sã posteze asa ceva, povestind ce i s-a întâmplat fratelui sãu. „Ticutã are probleme cu sotia sa, care a fost plecatã în Germania la muncã si i-a lãsat lui cei doi copii, doi bãieti, în clasele a III-a si a IV-a. Ea ba vine, ba pleacã, el se descurcã greu cu copiii. Si a intervenit si gelozia, pentru cã ea nu mai vrea sã fie cu el acum locuind la o sorã a celui cu care se presupune cã ar avea o relatie, dar nu si-a luat si copiii cu ea sau mãcar unul! Fratele meu se descurcã greu ca bãrbat, cu doi copii si o tot cheamã sã vinã înapoi acasã. Merge la vecina lor acolo si o cere acasã. Asa s-a întâmplat si pe 3 decembrie, iar nevasta lui a sunat la politie. Au venit politistii, nu l-au gãsit acasã si i-au lãsat o citatie. Sau cam asa ceva, cã nu stiu prea bine. Cert este cã l-au gãsit când a venit acasã cu cãruta, cu lemne. L-au luat pe sus, nici n-a avut timp sã deshame calul. L-au dus cu masina politiei spre Gara Banca, iar undeva la un pod l-au dus pe o râpã si l-au bãtut bine. Apoi l-au dus la sectie si iar l-au bãtut. Când a scãpat de acolo, a fugit direct la Primãrie, iar acolo i-au spus sã cheme salvarea cã îi era rãu si se vedea cã este bãtut. La spital l-au investigat si am scos certificat medico-legal. Vrem sã facem plângere la Parchet si la IPJ Vaslui împotriva politistului care l-a bãtut. El spune ca l-a înjurat si l-a amenintat, „mergi la sectia de politie si îti arãtãm noi” de aceea a vrut sã sarã din masinã. Sunt constientã cã nu rezolvã nimic pentru cã nu are putere financiarã de a-l da în judecatã, dar nu este normal sã bati un om, nu-i animal. Oricum tot pe el îl gãsesc vinovat, sunt sigurã. Pentru cã nu este dreptate în tara noastrã. Am sã dau cazul si la Acces Direct, dacã nu se rezolvã nimic … mãcar îi pãtez imaginea”, a precizat Anisoara Boghiu, sora bãrbatului care acuzã cã a fost bãtut de politistii din comuna Banca.

Spitalul confirmã cã omul a suferit policontuzii, IPJ Vaslui a trimis cazul la Parchet

De la spitalul din Bârlad, unde Ticutã Stefãnitã a ajuns cu Ambulanta pe 3 decembrie, ni s-a comuncat diagnosticul cu care a sosit la CPU. „Bãrbatul din comuna Banca a fost adus policontuzionat, cu traumatism cranio cerebral si contuzie toraco-abdominalã”, a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtãtorul de cuvânt al spitalului bârlãdean. Bãrbatul a fost trimis la domicliu, cu recomandãri si, dupã cum spune sora sa, Anisoara Bighiu, nu se simte bine deloc, având greturi si dureri intercostale. De la IPJ Vaslui, unde am solicitat detalii, ni s-a transmis cã lucrurile nu stau chiar asa cum au fost relatate de rudele bãrbatului. Se pare cã Ticutã Stefãnitã a fost deseori reclamat la politie de sotia sa, pentru cã o bãtea. Când politistii solicitau sã facã plângere, femeia refuza, pe motiv cã este tatãl copiilor ei. Asa a fost si pe 3 decembrie când acesta a mers la poarta femeii unde stã sotia sa, iar ea a sunat, chemând politistii, cã face scandal. Politistii spun cã l-au luat la sectie ca sã stea de vorbã cu el si sã-l atentioneze cã nu este bine ce face, dar omul a sãrit din masinã! „În urma sesizãrilor fãcute de bãrbatul din Banca Sat, s-a depus la Parchetul Bârlad o solicitare pentru deschiderea unui dosar penal pentru infractiunea de purtare abuzivã, în care momentan se fac cercetãri”, a precizat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghitã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.