spot_img
18.6 C
Vaslui
29-sept.-2024
spot_img

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în Bucureşti şi în ţară săptămâna viitoare

- Advertisement -

Meteorologii anunţă pentru duminică o vreme care va fi în general închisă în regiunile intracarpatice, unde nebulozitatea va fi în general persistentă și izolat vor fi precipitații slabe mai ales sub formă de ploaie sau burniță, ce pot favoriza în primele ore ale intervalului depunerile de polei. În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la începutul zilei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 6…8 grade, iar cea minimă va fi de -2…-1 grad, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Dimineața, dar mai ales în a doua parte a nopții, se va semnala ceață.

LA NOAPTE

ÎN ŢARĂ
Cerul va prezenta înnorări în majoritatea regiunilor și se vor semnala ploi slabe, local în regiunile intracarpatice și izolat în rest. În zona montană și posibil în estul Transilvaniei și în Maramureș vor fi precipitații mixte. Pe arii restrânse, cu o probabilitate mai mare în centrul și nord-vestul țării vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona montană înaltă. Temperaturile minime, mai ridicate față de noaptea precedentă, vor fi cuprinse, în general, între -6 și 3 grade. În zonele joase, mai ales din sud și est, local va fi ceață.

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi temporar noros iar vântul va sufla slab până la moderat. Vor fi condiții pentru ceață sau nebulozitatea joasă. Temperatura minimă va fi de -3…-1 grad.

DUMINICA

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în general închisă în regiunile intracarpatice, unde nebulozitatea va fi în general persistentă și izolat vor fi precipitații slabe mai ales sub formă de ploaie sau burniță, ce pot favoriza în primele ore ale intervalului depunerile de polei. În zonele de munte, vor mai fi posibile precipitații slabe mixte. În restul țării, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și condiții reduse de precipitații. Pe arii restrânse, îndeosebi dimineața și noaptea, în zonele joase de relief se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 și 11 grade, iar cele minime între -7…-5 grade în depresiuni și 4 grade în Dealurile de Vest. …https://www.romaniatv.net/prognoza-meteo-cum-va-fi-vremea-in-bucuresti-si-in-tara-saptamana-viitoare_500722.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.