spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Alte 20 de strãzi din Bârlad intrã la asfaltare (FOTO)

- Advertisement -

SEMNARE CONTRACT… Primãria Bârlad a semnat contractul privind asfaltarea altor 20 de strãzi din localitate. Lucrãrile vor începe în cel mult douã sãptãmâni, se vor desfãsura pe o lungime de 10 kilometri si presupun inclusiv înlocuirea unor borduri.

Reprezentantii SC Soragmin SRL Sãlcioara, care si-a adjudecat la licitatie lucrarea, s-au întâlnit cu beneficiarul si au semnat contractul în valoare de aproape 11 milioane de lei. „Alãturi de proiectul de asfaltare a nouã strãzi, pe care l-am demarat acum douã sãptãmâni, si acesta este unul ambitios, pe care mi l-am asumat, cu toate dificultãtile sale. Este, însã, o veste mare pe care o asteaptã mii de oameni si asta e tot ce conteazã. Am discutat cu reprezentantii firmei care vor face lucrãrile si am primit asigurãri cã sunt pregãtiti sã înceapã cât mai repede. Ne vom axa în special pe strãzile cu cele mai mari probleme. Urmeazã emiterea ordinului de începere a lucrãrilor”, a declarat primarul Dumitru Boros. Proiectul are o duratã de implementare de 12 luni, din care 10 luni pentru executia propriu-zisã a lucrãrilor. Finantarea se va asigura de la bugetul local.

Strãzile care intrã în acest proiect ambitios al primarului Boros sunt: Nicolae Iorga, Hotin, Lirei, Vasile Lupu, Stefan Procopiu, Siret, I.C.Brãtianu, Ghe. Doja, Popa Sapcã, Carpati, Vãrãriei, Prof.dr. Ghe. Vrabie, Gr. Naumescu plus aleile adiacente, Vergeze, Emil Gârleanu plus alei, Aleea Parc plus alei, Republicii (în spate la Berlin Grãdinã), Mihail Kogãlniceanu, Dr. Codrescu, Suceava, Episcop Iacov Antonovici, altele (Alei, parcãri si fundãturi din zonã).

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.