spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Femeie spulberată pe trecere de pietoni în Bârlad! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

ACCIDENT… Grav accident de circulație la Bârlad în această după amiază. O femeie de 55 de ani, din Bârlad,  angajată  regulamentar pe trecerea de pietoni  nesemaforizată  din zona RCS-RDS  de pe strada Republicii, a fost izbită în plin de un autoturism Matiz, care circula dinspre Centru spre Confecții. Femeia  a fost aruncată câțiva metri în  față, izbindu-se violent de asfalt la cap. A fost chemată prin 112 ambulanța, de către polițiștii sosiți  imediat la fața locului. I s-au acordat  victimei  primele  îngrijiri medicale după care  a fost transportată  în mare grabă la CPU Bârlad, din cadrul Spitalului de Urgență din localitate.

„Apelul a fost făcut  la orele 15.00, fiind anunțat  că a avut  loc un  incident  rutier  în zona Cinematografului  Bârladul, din localitatea Bârlad. Un  autorurism  condus de un bărbat de 65 de ani, din Bârlad, care circula dispre Vaslui spre Tecuci,  nu  a acordat prioritate de trecere unei  femei de 55 de ani,  angajată pe trecerea pietoni nesemaforizată și a acroșat-o. Femeia a fost trtansportată la spital. Șoferul a fost testat, cu alcooltestul rezultatul fiind negativ. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”,  a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

„Femeia de 55 de ani a fost adusă policontuzionată prin accident rutier. A suferit un traumatism cranio-cerebral și facial cu plagă pavilion ureche stângă, contuzie toraco-abdominală, contuzie genunchi drept. Este conștientă, stabilă hemodinamic, momentan fiind în curs de investigații imagistice”,  a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al spitalului barlădean.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.