spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Carmen Maxim, cea mai frumoasã „bobocitã” de la Colegiul Codreanu din acest an! FOTO | VIDEO

- Advertisement -

ORGANIZARE BETON…Balul Colegiului National „Gheorghe Rosca Codreanu” din Bârlad a fost organizat de colectivul clasei a XI-a D sub atenta coordonare a profesorului diriginte, Darie Diana. Au fost patru concurente, câte una de la fiecare clasã a IX-a, iar titlul de Miss Boboc 2019 a revenit dupã o luptã acerbã, elevei Carmen Maxim.

Diriginta clasei organizatoare, Diana Darie, a delegat-o, în urma cîstigarii Titlului de Miss Boboc 2017, pe Viviana Radu, una dintre cele mai bune eleve ale Colegiului. Împreunã cu comitetul de organizare, reprezentat de pãrinti si grupul de elevi: Radu Viviana, Alexandru Eduard, Negarã Flavia, Savinescu Ioana, Rusu Ioana, Bahnã Simona, Toma Mãlina, Pascu Petronela , Popa Raluca , Chirilã Daniel, Bâra Vlad, Tiron Claudia, a fost organizat Balul Bobocilor CNGRC 2019, vineri, 1 Noiembrie, la Clubul Obssesion din Bârlad. Concurentele care s-au luptat pentru obtinerea titlului au fost Nadina Rebegea – clasa a IX-a C, Huminic Miriam, clasa a IX a F, Osipov Alexandra clasa a IX-a D, si Maxim Carmen – clasa a IX-a D. Probele au fost in numãr de sase si acestea au fost organizate în ton cu tema balului „Around the World”. Prima probã – defilarea si prezentarea concurentelor; a doua probã – momentul artistic, toate concurentele alegând sa îsi pregãteascã un dans. Prima concurenta a fãcut un dans spaniol , a doua unul indian, a treia un dans brazilian si a patra (cîstigãtoarea) un dans românesc. Cea de a treia probã a fost de culturã generalã, unde cele patru concurente au avut de rãspuns la câte douã întrebãri. A patra probã a fost cea de dans – perechi, fiecare concurentã având un partener, a cincea probã a fost dezbaterea unei opinii pe o problemã contemporanã, iar a sasea probã a fost una surprizã, în care concurentele au avut de ghicit niste obiecte aflate într-o cutie.

Alegere grea… Miss Boboc 2019 – Carmen!

Din juriu au fãcut parte 11 persoane si anume: Radu Viviana (fosta Miss Boboc 2017), director Horoitã Jitca Daniela Rodica, profesorii Negrut Cristina, Macovei Corina, medicul Sãvinescu Doina reprezentant al comitetului de pãrinti al clasei organizatoare, artistii Mika, Violin, Judge. Sponsorii Balului Bobocilor din acest an de la CNGRC Bârlad au fost Cristi Codreanu – Pub „La Codreanu”, Vlad Stoian – „Ned’s Joy”, Banu Andreea – Magazin „Coquette” si Saim Alexandra – magazin „Sara Boutique”. Juriul a deliberat si a decis urmãtoarele locuri pe podium:

Miss Spontaneitate( Locul 4) – Nadina Rebegea,

Miss Naturalete (Locul 3) – Osipov Alexandra

Miss Elegantã (Locul 2) – Miriam Huminic

Miss Boboc Codreanu 2019 – Carmen Maxim

„A fost un bal muncit si reusit”

Viviana Radu, din clasa a XI-a SN care a organizat acest bal din postura de Miss Boboc 2017, ne -a declarat cã „Am primit titlul de Miss Boboc Codreanu 2017, dar a venit timpul sa îl înmânez urmãtoarei fetei care a reusit sa ne impresioneze. Nu a fost atât de greu sa îmi cîstig titlul de Miss, în comparatie cu misiunea de organizare a balului. Au fost mai multe etape de parcurs pânã a ajunge la un rezultat final, dar am reusit sa fac fatã întregii presiuni. Am avut noroc de un comitet de pãrinti devotati si o comisie bunã de organizare, formatã din colegii mei care mi-au fost alãturi si cu prilejul acesta, le multumesc. În opinia mea a fost un bal reusit, pe care bobocii de anul acesta nu îl vor uita asa curând”, a spus Viviana Radu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.