spot_img
13.1 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Pedeapsã prea blândã pentru un traficant de droguri

- Advertisement -

BÃGAT ÎN CELULÃ….George Rãzvan Teletin, de 34 de ani, a fost condamnat pe 30 octombrie, la 3 ani, 2 luni si 20 de zile de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc. Pedeapsa i-a fost datã de Tribunalul Vaslui, traficantul bârlãdean contestând sentinta la Curtea de Apel Iasi. Pe 30 octombrie, în urma respingerii apelului la CA Iasi, sentinta a fost pusã în aplicare, în cursul aceleiasi zile, politistii vasluieni l-au luat „pe sus” pe traficantul bârlãdean pe care l-au dus în Penitenciarul Vaslui.

Politistii Serviciului Investigatii Criminale Vaslui, cu sprijinul politistilor Serviciului Actiuni Speciale, au depistat pe raza municipiului Bârlad, judetul Vaslui, un bãrbat de 34 de ani, domiciliat în Bârlad. „Tribunalul Vaslui a emis pe numele acestuia, la data de 30 octombrie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadã de 3 ani, 2 luni si 20 de zile, pentru sãvârsirea infractiunii de trafic de droguri de risc. Bãrbatul a fost condus la Penitenciarul Vaslui, în vederea executãrii pedepsei dispuse de cãtre instanta judecãtoreascã”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Vã reamintim cã pe a.c, 28 ianuarie, procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui au dispus retinerea pentru o perioadã de 24 de ore a lui Alexandru Petrea, de 28 de ani, George Rãzvan Teletin de 33 de ani si Ionut Marius Ivanciu, de 19 ani, din municipiul Bârlad, pentru sãvârsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc în formã continuã si introducere în tarã de droguri de risc. În ziua de 28 ianuarie „sãgeata” grupãrii de traficanti, Ionut Marius Ivanciu, un tânãr de 19 ani, a fost depistat în flagrant în timp ce introducea în România, prin vama Giurgiu, cantitatea de 3106, 4 grame cannabis. În aceeasi zi, a fost depistat în flagrant în trafic, pe DN 24, pe raza localitãtii Crasna, judetul Vaslui, având asupra sa, în vederea comercializãrii, cantitatea de 430 grame cannabis si 177 grame rezinã de cannabis precum si obiecte si instrumente folosite în consumul de droguri si comercializarea drogurilor.  Politistii de la SCCO Vaslui si procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vaslui, au stabilit faptul cã, în perioada decembrie 2018 -28.01.2019, bârlãdeanul George Rãzvan Teletin, în mod repetat si în baza aceleiasi rezolutii infractionale, a procurat, detinut, pus în vânzare, fãrã drept, droguri de risc de tip cannabis si hasis, pe raza municipiului Vaslui, înlesnind totodatã activitatea infractionalã a lui Ionut Marius Ivanciu, respectiv introducerea în România, din Republica Elenã – Atena si transportul cantitãtii de 3106,4 grame cannabis.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.