spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Povestea sfâşietoare a fetiţei de 13 ani care şi-a aşteptat o noapte în scara blocului părinţii plecaţi la muncă în străinătate

- Advertisement -

O femeie din Piatra Neamț a sesizat vineri-noapte poliția despre faptul că o fată, Ana Maria Moldoveanu, de 12 ani, a plecat vineri, 25 octombrie, de la școală, după terminarea cursurilor, la ora 13, dar nu a mai ajuns acasă. Fata a fost căutată în Piatra Neamț și în localitățile din jurul municipiului, dar a fost găsită în scara unui bloc.

Fata a fost găsită în dimineața din 26 octombrie, în scara blocului unde a locuit cu părinții acum ceva timp în urmă. Polițiștii au fost anunțați de o femeie care a văzut-o și fata a fost preluată, urmând să fie anunțată Protecția Copilului. În timpul dispariției copila nu a fost victima vreunei infracțiuni, a adăugat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Auzise că aceștia urmează să vină acasă, așa că s-a gândit să le facă o surpriză. Însă, fără știrea ei, planurile s-au schimbat între timp, iar copila a rămas o noapte întreagă în scara blocului, așteptând singură, în frig.

„Poveste trista cu final fericit …care trebuie sa ne bucure , dar sa ne dea de gândit… Povestea are final fericit (fetița a fost găsită in scara unui bloc de pe strada Grigore Ureche, vie și nevătămată). Ajunsese acolo, însă, pentru ca a stat acolo cu chirie, in urma cu ceva timp. A stat alături de părinții ei care au fost nevoiți sa plece la munca in străinătate. Și sa o lase in grija unei cunoștințe apropiate. A mers acolo pentru ca PĂRINȚII i au spus ca vor veni acasa! Și fetița s-a bucurat ca ii va revedea. Și a mers acolo să ii aștepte, să se bucure de venirea lor; a mers acolo unde a știut ea ca a avut clipe fericite!!! Doar ca între timp, planurile s-au schimbat și ei nu au mai venit. Iar fetița a rămas sa viseze in scara unui bloc in care a trăit clipele ei de fericire…”, a scris jurnalista Catrinel Dana Cojocaru, pe Facebook. …https://www.romaniatv.net/povestea-sfasietaore-a-fetitei-de-13-ani-care-si-a-asteptat-o-noapte-in-scara-blocului-parintii-plecati-la-munca-in-strainatate_495515.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.