spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Se schimbă banii?! Decizia luată de noul Guvern (Document)

- Advertisement -

Se schimbă banii?! Decizia luată de noul Guvern îi vizează pe toți românii. Executivul Orban vrea să continue politica de renunțare la moneda națională. Se dorește trecerea în cel mai scurt timp la moneda euro. Banii din România s-ar putea schimba în câțiva ani.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, are un plan extrem de clar. Politica externă va continua să se caracterizeze prin predictibilitate și îndeplinirea strictă a aranjamentelor asumate. Obiectivul principal al politicii externe a României, enunţat în programul de guvernare al Guvernului Orban, este creşterea influenţei ţării noastre pe plan extern prin consolidarea capacităţii de a proiecta în vecinătate şi dincolo de aceasta valorile democratice ale statului de drept, stabilitate şi de a furniza securitate, în scopul creşterii siguranţei şi prosperităţii cetăţenilor români.

„Politica externă a României va continua să se caracterizeze prin predictibilitate şi prin îndeplinirea strictă şi responsabilă a angajamentelor asumate. În egală măsură, va trebui să fie o politică de consens naţional, condusă pe principii de profesionalism, rigoare, eficienţă, onestitate, stabilitate şi continuitate în promovarea şi apărarea obiectivelor şi intereselor naţionale de politică externă. Politica externă a României se va realiza cu respectarea strictă a dreptului internaţional, ale cărui instrumente vor fi utilizate pentru creşterea eficienţei acţiunii de politică externă a statului. …https://www.capital.ro/se-schimba-banii-decizia-luata-de-noul-guvern-document.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.