spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Reacţie de ultimă oră! Ce spune şeful ISU despre filmările de la Colectiv

- Advertisement -

ISU Bucureşti are o reacţie de ultimă oră legată de înregistrările apărute în spaţiul public. În momentul transmiterii ştirii, cei de la ISU vorbesc despre înregistrările publicate de liberatea.ro. Aceştia au publicat un filmuleţ care conţine imagini greu de vizionat. Prim-adjunctul Inspectoratului General de Urgenţă, Cristian Radu a afirmat că imaginile publicate nu au fost cerute de instituţiile care se ocupa de anchetă în cazul Colectiv. Acesta a mai menţionat că nu s-a ordonat nimănui ascunderea unor astfel de informaţii.

„Structura foto video a fost înființată în 1991 şi a avut ca atribuție de serviciu înregistrarea imaginilor foto video utilizate în analiza ulterioară a intervenției, și sunt puse la dispoziția organelor abilitate la solicitare. Nu se pun la dispoziție în spațiul public.

Ceea ce facem este cu protejarea datelor cu caracter personal și a imaginilor care pot avea impact emoțional. Tragedia de la Colectiv ne-a marcat pe toți.

Imaginile difuzate pe post sunt înregistrate de colegii noștri, este evident, și nu sunt un film conţinu de la momentul la care intervenția a debutat până la finalul ei. Intervenția a durat 5 ore, iar filmul are 20 de minute. …https://www.bzi.ro/reactie-de-ultima-ora-ce-spune-seful-isu-despre-filmarile-de-la-colectiv-3798974

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.