spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Escrocheria online care te lasă fără bani. Ultima „fiță” printre hoți

- Advertisement -

Escrocheria care te poate lăsa fără niciun ban face din ce în ce mai multe victime pe internet în această perioadă.Escrocii obțin sume imense de pe urma românilor care caută apartamente de închiriat, scrie RomaniaTV.

Escrocheria funcţionează destul de simplu: cineva se pretinde a fi proprietar al unui apartament de lux pe care îl închiriază sub prețul pieței. Suma cerută este de obicei între 200 și 300 de euro pentru un apartament luxos, iar fotografiile sunt furate de pe internet.

Apoi, sub pretextul că în proprietarul nu locuiește în oraș și că ar fi cel mai bine să testeze o perioadă apartamentul după care ar urma încheierea unui contract, îi trimite o factură falsificată, de obicei cu sigla AIR BNB, ori chiar Booking, prin care selectează ca perioadă de ședere o lună de zile. Prețul pare un chilipir însă alăturarea facturilor false alături de mărcile celebrelor îi bagă pe români în încurcătură și le oferă senzația de veridicitate. Când victima ajunge să plătească cele câteva sute de euro, numărul de telefon devine inactiv.

Atenție însă, pentru cei care nu știu: prin Booking sau AIR BNB rezervările se fac direct pe site, iar plata dacă nu se face direct pe platformă, se efectuează în momentul cazării. …https://evz.ro/escrocheria-online-care-te-lasa-fara-bani-ultima-fita-printre-hoti.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.