spot_img
32.9 C
Vaslui
01-iul.-2024
spot_img

Dreptatea mortilor de la Vetrisoaia: soferul care si-a ucis prietenii, retinut pentru omor din culpã

- Advertisement -

DRAMATIC… Lacrimile mamelor celor doi tineri morti la Vetrisoaia, politistul Marius Niticã si prietenul sãu, Ionut Mazdrag, nu au fost în zadar! Ieri, politistii l-au retinut pe soferul în vârstã de 20 de ani, care se afla la volanul masinii, în momentul producerii cumplitului accident. Acestia sustin cã au probat faptul cã huseanul Rãzvan Hortolomei conducea masina, desi a încercat în repetate rânduri sã dea vina pe morti, sustinând cã unul din ei era la volan, când s-a produs tragedia. Politistii au anuntat cã astãzi, Hortolomei va fi prezentat Parchetului de , pentru dispunerea mãsurii preventive.

La un an de la accidentul care a îngrozit o comunitate întreagã, atât pentru faptul cã doi tineri si-au pierdut viata, iar unul a fost grav rãnit, cât mai ales pentru orele cumplite în care cei trei au stat într-o râpã adâncã de 5 metri, fiind gãsiti de niste câinii de la o stânã, iatã cã anchetatorii au gãsit un vinovat. Este vorba despre tânãrul care a supravietuit la limitã în urma accidentului, Rãzvan Hortolomei. El, spun politistii, ar fi fost la volanul masinii. Ciudat este faptul cã acesta si apropiatii sãi, au cãutat pe toate cãile sã îi convingã pe anchetatori de faptul cã la volan se afla unul dintre cei doi tineri morti – seful de post de la Vetrisoaia, Marius Niticã sau prietenul sãu, Ionut Mazdrag. Acesta a declarat atât la spital, cât si ulterior, cã, de fapt, el dormea pe bancheta din spate, în momentul producerii accidentului. O experizã a masinii a demonstrat faptul cã la volan era Rãzvan Hortolomei, cel pe care Niticã si Mazgdrag îl luaserã cu ei, tocmai pentru cã a le fi sofer, întrucât ei serviserã bãuturi, la o partidã de pescuit. De un an de zile s-au zbãtut apropiatii celor doi tineri morti sã convingã anchetatorii, cã modul periculos în care a condus Rãzvan Hortolomei i-a bãgat în mormânt pe cei doi tineri, însã lucrurile pãreau cã stagneazã. Iatã însã cã politistii sustin acum cã au strâns suficiente probe, pentru a-l retine pe Hortolomei, pe care îl acuzã de ucidere din culpã.

A gonit nebuneste într-o curbã periuculoasã si a scãpat volanul de sub control!

„Politistii Serviciului Rutier Vaslui au retinut un bãrbat în vârstã de 20 ani, din Husi, judetul Vaslui, bãnuit de comiterea infractiunii de ucidere din culpã. Politistii Serviciului Rutier Vaslui au probat activitatea infractionalã a unui bãrbat în vârstã de 20 ani, din Husi, bãnuit de comiterea infractiunii de ucidere din culpã. Din cercetãrile efectuate s-a stabilit faptul cã, în noaptea de 09/10 octombrie 2018 în timp ce bãrbatul în cauzã conducea un autoturism înmatriculat în judetul Iasi, pe DN24A, din directia Murgeni spre Husi, pe un sector de drum situat în afara localitãtii, în momentul în care a ajuns la KM 71Â 750 m, într-o curbã deosebit de periculoasã, spre stânga, semnalizatã cu indicator de curbã deosebit de periculoasã, a pierdut controlul directiei de deplasare si, dupã ce a rulat pe terenul din apropiere s-a rasturnat în afara pãrtii carosabile, într-o ravenã adâncã de aproximativ 5 metri. În urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul a doi bãrbati, în vârstã de 28 de ani din Oltenesti, judetul Vaslui, respectiv 23 de ani din Husi, pasageri în autoturism si vãtãmarea bãrbatului cercetat. În cursul zilei de astãzi, împotriva bãrbatului a fost luatã mãsura retinerii pe o perioadã de 24 de ore, iar mâine, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângã Judecãtoria Husi, cu propunerea de dispunere a unei mãsuri preventive”, au transmis reprezentatii IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.