spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

La tâlhãrit, tovarãsi toti trei, la închisoare, doar unul!

- Advertisement -

MÃSURI…Instanta Judecãtoriei Husi îl mentine dupã gratii, în arest preventiv, doar pe unul din cei trei indivizi, acuzati de tâlhãrie calificatã la Arsura. Cei doi concubini, care completau banda de atacatori, sunt lãsati sã se bucure de libertate. Oamenii din comunã spun cã tânãra Georgiana, acuzatã de tâlhãrie calificatã, la fel ca si concubinul sãu, era însãrcinatã în momentul în care au fost prinsi de politisti. Din acest motiv, ar fi beneficiat de îngãduintã în privinta arestãrii preventive.

Tâlharii de la Arsura, acuzati cã au pãtruns în casã peste cel putin doi bãtrâni si apoi ar fi spart Primãria Arsura si Oficiul Postal din comunã au fost trimisi în judecatã. Unul dintre ei, Cosmin Ghiorghicã, este tinut încã din primãvarã, dupã gratii, însã ceilalti doi complici, au scãpat de gratii. Georgiana Chescu era însãrcinatã, au spus oamenii din sat, în momentul în care politistii i-au identificat si i-au luat pe sus, la audieri. „Pe ea au lãsat-o sã o judece în libertate, cã era gravidã, atunci când i-a luat Politia. Si-o fi fãcut milã de ea. Bogdan, bãrbatul cu care trãieste este de la noi din sat. Ea e din Cozmesti”, au spus oamenii din sat.

Afacerea mergea ca pe roate: concubinii filau bãtrânii din sat, iar noaptea Ghiorghicã actiona!

„Eu am rãmas uimit când am auzit cã Bogdan al lui Zota pune noaptea la cale tâlhãrirea mosnegilor din sat. E un bãiat linistit, cuminte, munceste cu ziua prin sat, dar niciodatã nu ar fi dat semne cã ar face asa ceva. Dar nu trebuie sã te iei dupã fata omului, cã nu stii ce zace în el. Politistii au dovezi cã ei doi i-au dat ponturile lui Ghiorghicã, din Cozmesti. Îl îndrumau pe unde sã intre, ce sã facã, pentru cã acela nu stia pe la noi prin comunã. Cu totii, în echipã, au vrut sã spargã sediul Primãriei Arsura. Au fost convinsi cã gãsesc multi bani acolo. Intentia a fost sã fure casa de bani cu totul. Au spart geamul la Primãrie, au spart apoi si la Oficiul Postal, care e perete în perete cu Primãria, tot în cãutarea banilor. Din ce s-a reconstituit, stiu cã au vrut sã ia casa de bani cu totul, au vrut sã o scoatã pe un gemulet spart, dar ei habar nu aveau ce greutate are o casã de bani. S-au lãsat pãgubasi si au fugit, când au vãzut cã acea casã de bani are douã-trei sute de kilograme”, a spus un reprezentant al autoritãtii locale din comuna Arsura.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.