spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Ce obiective să-ți iei dacă ai un aparat foto Sony A7 III?

- Advertisement -

Fie că ești deja norocosul deținător al unui Sony A7 III sau te gândești să îți achiziționezi un astfel de aparat de fotografiat, ia în considerare că va trebui să investești și într-un set de obiective. Fie că ești un fotograf începător sau unul profesionist, trebuie să știi că un Sony A7 III, însoțit de lentilele potrivite, poate realiza fotografii de o calitate extraordinară. Dacă ești însă în dubiu în legătură cu ce obiective să achiziționezi, iată câteva exemple pentru care ai putea opta:

1.   Portrete

Pentru Sony A7 III, un obiectiv potrivit pentru portrete ar fi Sony FE 85mm F1.8. Este un obiectiv micuț, ce îți permite să îl iei peste tot cu tine, dar nemaipomenit de impresionant, mai ales pentru fotografii de portrete. Full-frame, conferă un bokeh cremos și detalii clare subiectelor fotografiate. Dă randament în orice tip de atmosferă, chiar și în spațiile mai puțin luminate și se descurcă considerabil de bine cu aberațiile cromatice. Per total, este un obiectiv impresionant, calitativ și relativ ieftin având în vedere ceea ce oferă și comparându-l cu competitorii săi cu aceleași caracteristici.

2.   Peisaje

Pentru peisaje și arhitectură, combină Sony A7 III cu un obiectiv Sony 10-18mm F/4 G OSS. Este obiectivul cu unghiul cel mai larg și cu zoom al celor de la Sony.  Este o lentilă perfectă pentru cei ce iubesc fotografia de peisaj, fie el rural sau urban, pentru cei ce iubesc fotografia de arhitectură. Oferă o claritate și un contrast peste măsură. Auto focus-ul este și el foarte rapid și reușește să facă focalizeze chiar și din mers. Se descurcă binișor și cu distorsionarea imaginilor, reușind să corecteze binișor acest lucru. Pentru ceea ce oferă, prețul acestui obiectiv este chiar mic. Profitati si de oferta celor de la eMAG pentru aparatul Sony A7 III!

3.   Fotografia de stradă

Fotografia de stradă se aseamănă cu fotografia într-o junglă, numai că de data aceasta fotografiăm un alt tip de junglă, o ”junglă urbană”. Pentru acest tip de fotografie avem neapărat nevoie de un obiectiv versatil, ușor și discret care să ne ajute să captăm cadrele pe care ni le dorim. Fotografiile de stradă sunt cele care trebuie să surprindă activități, momente sau persoane, iar acest lucru trebuie realizat fără a perturba în vreun fel cursul natural și firesc al lucrurilor. Altfel, fotografia își pierde farmecul. Pentru acest gen de fotografie, împreună cu Sony A7 III, este bine să optați pentru un obiectiv all round, un obiectiv care să fie versatil și care să vă permită să vă realizați fotografiile așa cum doriți. În funcție de preferințe, pentru persoanele ce preferă obiectivele fixe, Sony 50mm F/1.4 este alegerea perfectă. Pentru cei ce își doresc puțin zoom, Sony 24-70mm F/2.8 este minunat. Oricare dintre cele două obiective, folosite împreună cu Sony A7 III, va face o treabă excelentă.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.