spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Încă o voce din PSD se ridică împotriva lui Dragnea: Modul ticălos de a conduce nu trebuie încurajat

- Advertisement -

După Marian Oprișan, primarul din Brăila și Gabriela Firea, încă un pesedist se ridică împotriva liderului absolut, chiar dacă nu este la prima „ieșire” de acest gen. Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță susține că „un anumit mod ticălos de a conduce nu a trebuit și nu trebuie încurajat. Ci, dimpotrivă, sancționat! ”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, susține că se bucură pentru lecția oferită de electorat conducerii PSD și susține că un mod ticălos de a conduce partidul a fost sanționat.

Am vazut pe anumite posturi de televiziune si prin presa, ca exista o oarecare uimire vis a vis de rezultatele acestor alegeri. Nu impartasesc aceasta stare de uimire, de surprindere. Sau daca totusi sa spunem ca ar fi o surpriza, consider ca este una placuta.

De ce? Fiindca un anumit mod ticalos de a conduce nu a trebuit si nu trebuie incurajat. Ci, dimpotriva, sanctionat! Si asta s-a intamplat. Ma bucur ca traiesc in aceasta tara, in care populatia a inteles importanta votului si a inceput sa isi spuna punctul de vedere.

Este un moment important. Unul in care trebuie sa analizam atent lucrurile si directiile. In care trebuie sa intelegem ca faptele concrete, ca munca serioasa, ca dezbaterea transparenta, ca acceptarea altor opinii argumentate sunt esentiale.”, scrie Robert Negoiță.

Citeste mai multe pe https://www.realitatea.net/inca-o-voce-din-psd-se-ridica-impotriva-lui-dragnea-modul-ticalos-de-a-conduce-nu-trebuie-incurajat_2196031.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.