spot_img
19.5 C
Vaslui
28-sept.-2024
spot_img

CSS Bârlad, cel mai premiat club la Cupa „Andreea Rãducan” (FOTO)

- Advertisement -

VIITOR DE AUR… Clubul Sportiv Scolar (CSS) Bârlad a reusit performata sã fie cel mai premiat club la etapa a IX – a a Cupei „Andreea Rãducan” la gimnasticã. Au participat douã loturi de gimnaste: patru la nivel 1 si trei la nivel 2. Sportivele au cucerit locul 1 pe echipe la nivel 1, locul 2 la individual compus la nivel 1 si pe aparate au ocupat douã locuri 1 la sãrituri si bârnã si douã locuri 2 la sol si paralele, toate medaliile fiind adjudecate de Florentina Tricã. La nivelul 2, CSS Bârlad a reusit sã urce pe podium la individual compus (locul 1 si 3) si pe aparate la bârnã (loc 1), la sol (loc 1), la paralele (loc 1 si 2) si la sãrituri (loc 6 si 8). Per ansamblu, aceastã a IX-a editie a cupei care-i poartã numele, în gimnastica româneascã, i-a adus sportivei Andreea Rãducan, multiplã campioanã nationalã, europeanã, mondialã si olimpicã la gimnasticã o mare satisfactie: a fost prima editie la care au participat alãturi de ea, sotul ei, fratele Sorin si mama ei Simina, precum si micuta Anais Sofia, fetita de numai un an si sase luni a Andreei si bãietelul … aflat în burticã!

La finalul sãptãmânii, la Bârlad a avut loc Cupa „Andreea Rãducan”, competitie de gimnasticã, initiatã si organizatã de campioana olimpicã si mondialã la gimnasticã, Andreea Rãducan, eveniment ajuns la cea de-a IX-a editie. Peste 100 de gimnaste care se antreneazã la 12 cluburi din tarã au participat la competitie. Concursul este dedicat gimnastelor din categoria junioare III, de nivel 1 si 2, cu vârste cuprinse între 8 – 10 ani. Acestea s-au întrecut pentru podium în cadrul celor cinci probe individuale: sãrituri, paralele, bârnã, sol si individual compus, precum si în cadrul competitiei pe echipe.

Sportivele din Bârlad, cele mai bune!

Pe 4 mai a avut loc competitia pentru junioare III, nivel 2, echipa CSS Bârlad fiind formatã din Andra Donose, Beatrice Irimescu si Ana Maria Balan. Pe aparate CSS Bârlad a obtinut Locul I prin Beatrice Irimescu la paralele, bârnã si sol, locul 2 la paralele prin Andra Donose, iar la individual compus pe podium au urcat pe locul 1 – Beatrice Irimescu si pe locul 3 Andra Donose.

Ieri a avut loc competitia pentru sportivele de nivel 1, lotul CSS Bârlad fiind format din Florina Tricã, Ana Necula, Anastasia Dumitrescu si Olariu Ariana, iar gimnasta de opt ani, si în afara concursului, Daria Bâgu.

Cele patru sportive au urcat pe podium la bârnã – locul 1 prin Tricã Florentina, la sol – locul 2 prin Tricã Florenita, la paralele – locul 2 prin Tricã Florentina si sãrituri – locul 1 prin acceasi sportivã Florentina Tricã. La individual compus, sportiva Florentina Tricã a ocupat locul 2.

Toate gimnastele participante au fost rãsplãtite cu premii în produse, iar castigatoarele au primit si premii în bani, diplome si trofee, în functie de performanta obtinutã în cadrul competitiei. Premiile au fost acordate de Andreea Rãducan, primarul municipiului Bârlad si de reprezentanti ai sponsorilor. „Sunt bucuroasã cã sunt acasã. Suntem la cea de a IX-a I-a editie a acestei competitii. De nouã ani încoace ducem Bârladul la nivel national, am fãcut cunoscut Bârladul ca un centru de gimnasticã serios. În fiecare an astept acest eveniment la fel ca micile gimnaste care urmeazã sã intre în concurs, cu emotie si bucurie. Este o responsabilitate si, alãturi de echipa cu care lucrez, ne asumãm implicarea în drumul spre înalta performantã a acestor fetite. Mã bucur cã avem rezultate frumoase an de an, cu sportivele de la Bârlad, dar si cu cele din tarã”, a declarat referitor la competitie, Andreea Rãducan.

Ca de obicei, BCR a fost partenerul oficial si al editiei din acest an, fiind cel de-al patrulea an în care sustine Cupa „Andreea Rãducan” de la Bârlad. La eveniment au participat 12 cluburi din tarã: CSSG Focsani, CSS Onesti, CSS Steaua Bucuresti, CS Dinamo Bucuresti, CS Farul Constanta, SCM Bacãu, CSS Cluj Napoca, CSS Arad, CSS Dinamo Bucuresti, CS Petrolul Ploiesti, CSS Bârlad.

Andreea Rãducan a organizat evenimentul în parteneriat cu Clubul Sportiv Scolar Bârlad si a avut sprijinul Primãriei Bârlad, Directiei pentru Sport a Judetului Vaslui, al Asociatiei pentru Gimnasticã Vaslui, al Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui, precum si al Federatiei Române de Gimnasticã. Partenerii principali ai evenimentului au fost: BCR, Reserved, Brenntag, Oriflame, Axis Communications, Mercedes-Benz si Fundatia Olimpicã Românã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.