spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Record de medalii pentru gimnastele bârlãdene | FOTO

- Advertisement -

CAMPIOANELE…Rezultate deosebite pentru gimnastele de la CSS Bârlad. Acestea s-au întors cu 28 de medalii de la Campionatul National al Cluburilor Sportive scolare, competitie desfãsuratã la Buzãu. Din cele 28 de medalii, 10 sunt de aur, 7 de argint si 11 de bronz.

La junioare 3, nivel 1, echipa CSS Bârlad, formatã din Tricã Florina, Olaru Ariana, Ana Necula, Dumitrascu Anastasia, a dominat concursul cîstigând medalia de aur. Tricã Florina a obtinut locul 1 la sol, loc 2 la individual compus si paralele, locul 3 sãrituri si bârnã. Dumitrascu Anastasia s-a clasat pe locul 3 la bârnã si sol, locul 4 la individual compus, locul 6 la sãrituri si locul 7 la paralele. Olaru Ariana a obtinut locul 3 la paralele si locul 7 la individual compus si sol. Necula Ana Maia a obtinut locul 6 la sol si 8 la paralele si individual compus.

La Junioare 3, nivel 2, clubul bârlãdean a fost reprezentat de Balan Amalia, clasatã pe locul 8 la individual compus, Donose Andra care a obtinut locul 1 la individual compus, sãrituri, paralele si sol, Irimescu Beatrice – locul 1 la sol, locul 2 la individual compus si bârnã, locul 3 la sãrituri si paralele.

La Junioare 2, nivel 3, echipa formatã din Balaur Anastasia, Balan Bianca si Balan Ilinca a ocupat locul 2. Balaur Anastasia a obtinut locul 3 la paralele, sãrituri si sol, locul 4 la individual compus, locul 6 la bârnã. Bãlan Bianca s-a clasat pe locul 3 la bârnã.

La junioare 2, nivel 4, CSS Bârlad a fost reprezentat de Puflea Amalia, care a obtinut locul 1 la individual compus, sãrituri si paralele si locul 2 la bârnã si sol. „Mentionãm ca Puflea Amalia se pregãteste din luna octombrie la Centrul National Olimpic de Pregãtire Junioare de la Deva, împreunã cu colectivul tehnic, coordonat de Lucian Sandu, antrenori Bugnar Raluca, Gina Gogean si Micu Cristian.”, a precizat Ana Maria Iordache, antrenoarea micutelor gimnaste alãturi de sotul ei, Liviu Iordache.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.