spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Unistil va prelua pentru doi ani transportul în comun din Bârlad

- Advertisement -

OFICIAL…SC Unistil Bârlad, adminsitratã de omul de afaceri Vasile Puscasu, va efectua transportul în comun în Bârlad pentru cel putin doi ani. Cea de-a doua firmã, SC Vertrantis SRL Bârlad, care a produs aceastã rãsturnare de situatie, când a reziliat contractul fãcut în 2016, când a câstigat prin licitatie, a fost descalificatã de comisia de atribuire deoarece are datorii cãtre bugetul de stat. Pretul unui bilet de cãlãtorie cu autobuzul prin Bârlad este, începând cu 1 mai, cel mai probabil, 2 lei.

Comisia de atribuire directã a contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate în municipiul Bârlad, pe o perioada determinatã de maximum 2 ani, a încredintat acest serviciu public cãtre SC Unistil SRL Bârlad. Oferta depusa de SC Unistil SRL cuprinde: Tariful unei cãlãtorii – 2 lei/bilet, redeventa – 10.500 de lei/lunã, gratuitãti acordate unor categorii de persoane conform caietului de sarcini, iar durata de pregãtire si mobilizare pentru începerea serviciilor este de maxim 30 de zile de la începerea contractului.

„Având în vedere HCLM Bârlad din luna ianuarie, prin care <<se ia act de încetarea contractului de delegare de gestiune a serviciului public local de persoane prin curse regulate în municipiul Bârlad a SC Vertrantis SRL, din culpa exclusivã a acestuia” se constatã cã SC Vertrantis SRL se aflã în situatia de excludere mentionatã în lege. Tinând cont si de cele mentionate de AJFP Vaslui, la data deschiderii ofertei, deoarece prin rãspunsul la clarificãri nu au fost depuse documente justificative care sã demonstreze plata datoriilor cãtre bugetul de stat în termenele scadente mentionate în respectivul certificat, se constata cã SC Vertrantis SRL are datorii la bugetul de stat, la data depunerii ofertei în valoare de 193.388 de lei , aflându-se în situatia de excludere”, a precizat comisia de atribuire pe data de 19 aprilie, când a prezentat în CLM Bârlad decizia de atribuire cãtre SC Unistil a serviciului de transport public în Bârlad. Consilierii au aprobat decizia, urmând ca în câteva zile sã fie semnat si contractul.

CITITI SI: http://vremeanoua.ro/circul-cu-transportul-local-barlad-actul-2-doua-oferte-depuse-%E2%80%9Elast-minute-unistil-si-vertrantis

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.