spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Reglare de conturi: doi luptãtori K1, pe patul de spital, snopiti în bãtaie ! (FOTO)

- Advertisement -

ALERTÃ ÎN BÂRLAD

WEEKEND ÎNSÂNGERAT… Rãzbunare cruntã în cazul sportivului Marian Rãdoi, bãtut cu sãlbãticie în noaptea de 12 aprilie! La doar câteva ore de la acest incident, un alt sportiv, Marian Albisor, a ajuns si el bãtut mãr, într-un spital din Galati. Aceste douã agresiuni, este posibil sã fie legate de un conflict mai vechi pe care sportivii din Bârlad l-ar fi avut cu niste rromi dintr-un clan, sfârsit cu o altercatie durã în 2016. Atunci Marian Albisor a fost atacat de unul dintre membri clanului de rromi, fiind tãiat cu sabia, iar sportivii au reactionat si au „administrat” o corectie severã membrilor clanului, bãgând si ei în spital unul de-al lor. Este prea mare coincidenta cã doi dintre sportivii care au avut curaj sã se ia de clanul respectiv, au ajuns la câteva ore distantã bãtuti mãr în spital! Politistii fac cercetãri pentru a stabili dacã existã legãturi între cele douã atacuri si cine se face vinovat de comiterea infractiunilor de loviri si alte violente si, în cazul lui Marian Albisor, de distrugere si fuga de la locul accidentului. Cel mai probabil, vinovatii vor scãpa nepedepsiti si asta pentru cã cei doi sportivi agresati nu au depus plângere la politie, dar o mai pot face în decurs de 60 de zile.

Alertã din nou în Bârlad, dupã ce vineri seara la ora 22.00 Marian Rãdoi, de 39 de ani, luptãtor K1 si antrenor la Fight Club Titans 2020 din localitate, a fost bãtut crunt de sapte indivizi care i-au rupt un picior, o mânã, i-au provocat rãni serioase pe corp si la cap. Vestea cã Marian Rãdoi a fost bãtut pânã la inconstientã s-a rãspândit ca fulgerul printre sportivi. Asa cum se stie, pe Rãdoi îl leagã o prietenie mai mult decât sportivã cu un alt luptãtor, Marian Albisor din Bârlad. Surpriza de proportii a venit pe 13 aprilie, diupã ora 17.00, când politistii de la IPJ Focsani au fost sesizati cã o masinã a fost gãsitã abandonatã la câteva sute de metri de Tisita. Era vorba despre un Mitsubishi Lancer alb, cu numere de Vaslui, aflat în santul din partea dreapta a soselei care duce spre Tecuci, la aproximativ 200 de metri de turnul de control de la Tisita.  Masina avea urme de lovire pe partea soferului. Luneta era spartã, se pare cã de obiecte contondente, iar geamul era spart la sofer pe partea stângã. Totodatã, în interior erau urme de sânge. Cãutând în baza de date s-a dovedit cã masina lovitã si abandonatã apartine sportivului bârlãdean Marian Albisor! Surse jurnalistice din judetul Vrancea spun cã acesta se deplasa spre Tecuci-Bârlad, când o altã masinã l-a lovit în lateral, l-a scos de pe sosea si, pentru cã Marian Albisor probabil s-a baricadat în masinã, chemând ajutoare, cei care l-au atacat i-au spart geamul din dreptul soferului, l-au tras afarã pe sosea si s-au bãtut.

Atac mafiot asupra sportivului, în timp ce se afla în trafic

„Pe surse, soferul atacat si mai apoi transportat la un spital din judetul Galati ar fi un luptãtor profesionist din Bârlad în vârstã de aproximativ 40 de ani. Acesta este de ani de zile practicant de MMA (mixt martial art – arte martiale combinate), iar în urmã cu cîtiva ani a fost implicat într-un scandal de stradã cu clanurile de rromi. IPJ Vrancea vine cu primele precizãri legate de incidentul de la Tisita. Potrivit primelor informatii, apelul la 112 anunta o coliziune între douã auto, pe DN 24 Tisita-Cosmesti. Unul dintre conducãtorii auto a fost transportat la un spital din judetul Galati. Conform primelor date, sunt implicati doar doi bãrbati, ambii din judetul Vaslui.”, spun jurnalistii din Focsani. Pânã la închiderea editiei nu am reusit sã aflãm informatii despre cum s-a produs accidentul si nici altercatia cãreia i-a cãzut victimã Marian Albisor, la doar câteva ore dupã ce prietenul sãu Marian Rãdoi a fost fãcut si el zob de indivizi încã necunoscuti! Marian Albisor a fost dus la spitalul din municipiul Tecuci unde a fost diagnosticat cu contuzie antebrat stâng, plãgi tãiate antebrat stâng, plãgi tãiate coapsa si gamba stângã si retroauricular stâng. Ulterior a fost transferat la spitalul din Galati.

Marian Rãdoi a ajuns la un spital din Bucuresti!

Marian Rãdoi a fost transferat de urgentã sâmbãtã, în jurul prânzului, la un spital din Bucuresti, la solicitarea familiei. Rãnile suferite în urma atacului sãlbatic de pe 12 aprilie au determinat apropiatii sã solicite specialistilor de la spitalul bucurestean sã îl primeascã pe Marian Rãdoi Vã reamintim cã sportivul de 39 de ani a ajuns la Compartimentul Primire Urgente al Spitalului “Elena Beldiman”. Marian Rãdoi este un cunoscut luptãtor K1 si antrenor la Fight Club Titans 2020 din Bârlad. Sportivul a fost bãtut în ultimul hal, declarând medicilor de la Urgente cã a fost atacat în fata blocului de sapte indivizi. Marian Rãdoi este ginerele fostului director de la Politia Localã Bârlad, Vasile Radoi. Sportivul are fracturatã gamba dreaptã (ambele oase), are o mânã ruptã, traumatism cranio cerebral, cranio facial, plagã contuzã occipitalã, traumatism abdominal sever. El a reusit sã-si revinã dupã operatie, fiind constient si stabil, iar politistii i-au luat deja o declaratie, pânã la plecarea spre Bucuresti. Marian Rãdoi le-a spus oamenilor legii cã n-a apucat sã vadã cine l-a bãtut, deoarece a fost lovit direct în fatã si a cãzut inconstient la pãmânt. Politia Bârlad si Politia Localã din localitate monitorizeazã atent zona unde locuieste familia sportivului, pentru ca cei care l-au atacat sã nu revinã si sã-i atace si familia.

Coincidentã sau nu, cei doi luptãtori sunt dusmani declarati ai clanului de rromi Dura!

În iunie 2016, Bârladul a fost teatrul unor lupte între clanul Dura din localitate si luptãtorii de K1, din care fac parte Marian Rãdoi si prietenul sãu Marian Albisor. De ani buni, presa aratã un fapt îngrijorãtor: clanurile interlope au pus stãpânire pe o mare parte din România. Cele mai multe sunt în Bucuresti, unde fiecare sector este stãpânit de mai multe clanuri. La Bârlad, politistii se dau de-a Dura! În orasul rulmentilor opereazã  clanul Dura, care are la bazã o familie cu 16 frati. Presa a scris de nenumãrate ori despre infractiunile comise de cei din clan. Unul dintre membri acestui clan, Robert, a stârnit un scandal întreg, atacând în iunie 2016, cu cutitul, un luptãtor K1 si pe Marian Albisor. Sportivii s-au unit si au decis sã-i potoleascã pe cei din clanul Dura, care terorizau de ani buni orasul. „Noi nu face plângeri la politie cã suntem bãrbati. Dacã facem plângeri ce se întâmplã? Nimic! Cã mereu au scãpat”, a spus atunci unul dintre luptãtorii implicati în scandal. Nu este exclus ca bãtãile administrate celor doi luptãtori, Marian Rãdoi si Marian Albisor sã aibã vreo legãturã cu faptele din 2016! Politia face cercetãri, luând în calcul toate variantele. Si ca sã dovedeascã cã sunt bãrbati, cei doi sportivi nu au depus plângere la politie, dar au la dispozitie 60 de zile sã o facã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.