spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Control judiciar pentru niste hoti din Bârlad, care au furat … încãltãminte cu baxul!

- Advertisement -

CERCETATI ÎN LIBERTATE… Doi bãrbati din municipiul Bârlad, unul de 40 de ani si altul de 36 de ani, au fost retinuti de cãtre politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Bârlad, pentru sãvârsirea infractiunii de furt calificat. Dusi la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad cu propunerea de arestare, procurorul de caz i-a trimis acasã, luând împotriva lor mãsura controlului judiciar pentru 60 de zile, timp în care vor fi cercetati.

Politistii din cadrul Politiei Municipiului Bârlad – Biroul de Investigatii Criminale au probat activitatea infractionalã a doi bãrbati, în vârstã de 40, respectiv 36 ani, din Bârlad, judetul Vaslui, bãnuiti de comiterea infractiunii de furt calificat. În urma cercetãrilor efectuate de cãtre politistii bârlãdeni, s-a constatat cã, în noaptea de 08/09 aprilie a.c., cei doi bãrbati au pãtruns prin efractie într-un imobil din Bârlad, situat pe strada Mihail Kogãlniceanu, de unde au sustras mai multe baxuri cu încãltãminte. Prejudiciul în cauzã este estimat la suma de 3.000 de lei si a fost recuperat partial de politisti, fiind restituit persoanei vãtãmate.

„În data de 09 aprilie a.c., împotriva celor douã persoane a fost luatã mãsura retinerii pe o perioadã de 24 de ore iar în cursul zilei de ieri, cei doi au fost prezentati Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, care a dispus luarea mãsurii controlului judiciar fatã de acestia, pe o perioadã de 60 de zile”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.