spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Trei indivizi au dat iama în masini si au furat tot ce le-a cãzut în mânã | FOTO, VIDEO

- Advertisement -

FÃRÃ LIMITE… Masini sparte pe bandã rulantã în Bârlad, în decurs de numai câteva zile. Furturile au avut loc seara sau în toiul noptii. Trei indivizi, filmati de camerele de supraveghere, au dat dovadã de un incredibil tupeu si au dat lovitura, furând din masini tot ce le-a cãzut în mânã, fãrã sã se fereascã. Atacurile au avut loc sâmbãtã, 24 martie, la Ibanacar, unde se vede pe filmare cã au spart un microbuz, furând antena de pe masinã si casetofonul, iar în seara de 27 martie, în parcarea din fata SC Greenfield Bârlad, cei trei au spart douã masini de lux, furând bani si bunuri în valoare de 13.000 de lei! Pãgubitii s-au adresat politiei, care a demarat cercetãrile, având în urma vizionãrii înregistrãrilor si un cerc de suspecti. Cert este cã la Bârlad s-au înmultit îngrijorãtor furturile, iar anchetele se deruleazã foarte greoi, hotii nefiind nici acum adusi în fata judecãtorilor!

Doi bârlãdeni, care au mers la baza sportivã apartinând Greenfield Club Bârlad (în zonã Gãrii), s-au trezit miercuri seara, când sã plece acasã, cu masinile sparte! Cei doi au mers sã joace tenis, si-au lãsat masinile în parcarea din fata clubului, dar dupã câteva ore s-au trezit cã au geamurile laterale sparte si lipseau din masini banii si telefoanele. Dintr-o masinã au furat 3000 de lei si un iPhone 8 (în valoare de 5000 de lei), iar din cea de-a doua masinã au furat 1700 de lei si un telefon în valoare de 1300 de lei. Paguba este de 13 000 de lei în total. „Am înteles cã sunt peste zece spargeri de masini aici, în zona Gãrii, în decurs de câteva luni. Nu ne-am asteptat sã fie sparte masinile seara… Era în jurul orelor 22:00 când le-am gãsit sparte. Am apelat la Politie si la înregistrãrile de pe camerele de supraveghere. Vã rugãm, dacã cineva îi recunoaste, sã anuntati la 112, ca sã fie pedepsiti”, a spus unul dintre pãgubiti.

Iatã „modus operandi” al hotilor…

Cei care au comis spargerea masinilor parcate în fatã la Greenfield sunt trei tineri, care se pare cã îsi fac veacul pe la …pãcãnele. Acestia au fost filmati de camerele de supraveghere si sâmbãtã, 24 martie, la orele 2:40, când au spart un bolid de lux de unde au furat antena de pe masinã si casetofonul. Au spart la fel geamurile laterale, si dupã ce au smuls antena de pe masinã au luat si casetofonul, s-au urcat într-o masinã si au plecat. În seara de miercuri, 27 martie, cei trei au dat lovitura în zona Clubului Greenfield, unde au spart cu piatra geamurile laterale ale celor douã masini, si au furat „de sãnãtate” – circa 4700 de lei si telefoane de ultimã generatie de peste 6300 de lei. Pe site-ul ziarului nostru gãsiti filmãrile de la camerele de supraveghere, iar dacã îi recunoasteti puteti sã vã adresati Politiei Bârlad sau la 112.

Politistii au un cerc de suspecti

„Miercuri searã, douã persoane au anuntat la 112 cã le-au fost sparte masinile, ocazie cu care li s-au furat mai multe bunuri si sume de bani, paguba fiind de 4000 de lei la una din persoane si 8000 de lei la cealaltã persoanã. Lovitura a fost datã în zona Gãrii Bârlad. S-au deschis douã dosare penale pentru furt calificat, avem si un cerc de suspecti, fiind fãcute cercetãri pentru stabilirea identitãtii fãptasilor si tragerea lor la rãspundere penalã”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Vã reamintim cã în Bârlad, în ultimele luni au avut loc câteva furturi „de rãsunet”, printre care furtul seifului cu bani de la CAR „Podul Înalt” – comis în numai 26 de secunde, furtul seifului cu bani si obiecte din colete de la firma de curierat „Urgent Cargus” din Bârlad, iar în aceste cazuri politistii încã mai fac cercetãri. Remarcãm cã hotii din Bârlad sunt din ce în ce mai multi si mai… ageri, în timp ce rezultatele anchetelor politistilor bârlãdeni se lungesc ca zilele de post! Despre furturile de la firma Vanbet nici nu mai pomenim, cã acusi se prescriu…..iar hotii sunt bine mersi, fãrã sã fie deranjati de oamenii legii, care, ca un fãcut, nu-i gãsesc!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.