spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Conducãtori auto inconstienti: beti si fãrã permis la volan!

- Advertisement -

PERICOL…Politistii rutieri vasluieni au depistat în trafic mai multi conducãtori auto care mergeau pe drumurile publice si nu posedau permis de conducere. Faptele acestora au dus la sanctionarea lor conform legii, însã numãrul mare de conducãtori aflati în aceste situatii, fãrã permis auto, unii având si alcool „la bord”, i-a speriat pânã si pe politisti.

Pe 11 februarie a.c., polisisti din cadrul Serviciului Rutier Vaslui au prins în flagrant un bãrbat în vârstã de 35 de ani, din comuna Tutova, județul Vaslui, care conducea un vehicul agricol înregistrat în comuna Pogonesti, în timp ce se afla sub influența bãuturilor alcoolice. În urma testãrii acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, bãrbatul fiind condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei. Mai mult, în urma verificãrilor, s-a constatat cã acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. „În cauzã se efectueazã cercetãri pentru sãvârsirea infracțiunilor de conducere fãrã a avea permis auto pentru nicio categorie de vehicole si conducere având o îmbibatie alcoolicã peste limita legalã”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Husiul si Iasiul nu s-au lãsat: doi conducãtori fãrã permis, alte douã dosare penale!

De asemenea, în data de 12 februarie a.c., ora 09.55, polițistii din cadrul Biroului Rutier Husi, efectuând serviciul de supraveghere si control al traficului rutier pe strada Castroian, din municipiul Husi, au depistat în trafic un autoturism condus de cãtre un bãrbat în vârstã de 50 de ani, din municipiul Husi, județul Vaslui, care nu poseda permis de conducere. La data de 13 februarie a.c., ora 02.15, polisistii din cadrul Polisiei Municipiului Bârlad au depistat în trafic un autoturism înmatriculat în judesul Iasi condus de cãtre un bãrbat în vârstã de 23 de ani, din localitatea Murgeni, judesul Vaslui, despre care s-a constatat, în urma verificãrilor efectuate, cã avea permisul de conducere suspendat. „În cauzã, celor doi bãrbați li s-a întocmit dosar de cercetare penalã pentru sãvârsirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de cãtre o persoanã care nu posedã permis de conducere”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.