spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Trupa AMADEUS vine la Bârlad de Ziua Femeii! | VIDEO

- Advertisement -

CONCERT EXTRAORDINAR…Patru femei superbe fac spectacol de fiecare datã când urcã pe scenã. Virtuoase cântãrete, dar si gratioase, membrele trupei Amadeus cântã si încântã. Pe 6 Martie, la Teatrul „V.I.Popa” din Bârlad, la orele 18.30 va avea loc un concert care, desi este organizat de Ziua Femeii, va fi probabil asaltat de domni! Pentru cã pe scenã vor urca cele patru buzoience superbe care formeazã Trupa Amadeus. Spectacolul este organizat de CARP Bârlad, pentru a sãrbãtori cât mai elegant Ziua Femeii! Biletele se gãsesc la CARP Bârlad doar pentru membri. Trebuie spus cã prezentatorul va constitui o adevãratã surprizã pentru doamne!

Pe 6 Martie, CARP Bârlad va organiza la ora 18.30, pe scena Teatrului „V.I.Popa”, un spectacol dedicat femeilor, intitulat „Zâmbete în Martie”. Spectacolul va debuta cu recitaluri de muzicã clasicã sustinute de elevi ai Scolii de Muzicã si Arte Plastice „N.N.Tonitza” Bârlad, solo voce fiind prof. Mihaela Oprea. Va urma apoi concertul extraordinar al Trupei AMADEUS ELECTRI QUARTET.

Trupa s-a înfiintat în anul 2000 si componenta ei a suferit modificãri, dar nu în totalitate. Andreea, Patricia, Bianca si Laura sunt cele care azi fac din Amadeus o trupã de milioane… de fani. Subtiri si senzuale, ai zice cã sunt mai degrabã fotomodele, dar când încep sã cânte sufletul îti este inundat de bucurie. Sustin numeroase concerte în tarã, dar si în strãinãtate, dovadã cã, încet-încet, cuceresc lumea. În 2017 le-am putut vedea si asculta în deschiderea concertului lui Richard Clayderman. A fost o introducere fastuoasã în lumea muzicii clasice a celebrului pianist, încununatã de aplauzele publicului, dar si ale artistului. Muzica lor se împleteste armonios cu scenografia, dând nastere unui spectacol captivant plin de luminã si culoare. În spatele acestor concerte stau ore de muncã si echipe profesioniste care încearcã sã punã cât mai bine în valoare munca celor patru artiste. Acum pregãtesc un nou spectacol deosebit, orchestrat în detaliu de un regizor, pe care îl vom vedea si la Bârlad, pe 6 Martie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.