spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Profanatorii de morminte din Suletea, cercetati în stare de libertate! | FOTO

- Advertisement -

S-AU FÃCUT DE RUSINE…Politistii s-au miscat repede si au reusit sã-i identifice în timp record pe indivizii care au batjocorit cimitirul din Suletea! Este vorba despre doi adulti si un minor, cãrora politistii locali din comunã, în cooperare cu politistii orasului Murgeni, au reusit sã le dea de urmã, la câteva ore de la comiterea faptei. Gheorghitã Dranga, 31 de ani, nepotul sãu, minorul Andrei Dranga de 17 ani si Ionut Grecianu de 31 de ani, au fost retinuti si dusi la audieri la Politia Murgeni, fiind cercetati însã în stare de libertate pentru profanare de morminte. Cei trei au declarant la politie cã erau atât de beti în seara comiterii faptei, încât nu-si mai amintesc mai nimic din ce-au fãcut. Primarul comunai Suletea, Ciprian Tamas propune ca cei trei sã se „angajeze” cã vor reface crucile distruse din cimitir!

Politia Localã Suletea este mereu la datorie, spune primarul comunei, Ciprian Tamas, bucuros cã au fost gãsiti “satanistii” care au distrus 31 de cruci si morminte din Cimitirul satului. “Indiciile politistilor nostri locali Doru Cazacu si Vlad Mihai au fost suficiente pentru a-i retine pe profanatorii de morminte! Au fost retinuti de ajutorul sefului de post al comunei Suletea, Adrian Rotaru si dusi la Sectia Politiei Murgeni!
Personajele care ne-au fãcut comuna de rusine sunt Dranga Gheorghitã, Dranga Andrei si Grecianu Ionut! Multumesc Politiei Locale Suletea si Politiei Murgeni!! Eu nu doresc ca acestia sã intre la puscãrie, ci sã fie condamnati sã refacã cimitirul, sã refacã crucile, sã munceascã zi de zi în cimitir ca gropari”, a spus primarul Ciprian Tamas. Cei trei “satanisti” din Suletea s-au îmbãtat crunt în seara de 4 februarie, la un bar de pe lângã cimitir. Au plecat spre cimitir si acolo, “demonul” alcool le-a luat mintile si au început sã se fugãreascã printre morminte, sã se înjure si sã se ameninte unul pe altul cã se omoarã, dând cu securile în cruci! Culmea este cã, la Politia Murgeni, cei trei nu-si aminteau ce au fãcut, dând vina încontinuu pe … bãuturã! Nu mai spunem de rusinea care au pãtit-o când au fost luati de acasã de politisti si apostrofati de toti sãtenii cu care s-au întâlnit pe drum. Mai mult, Ionut Grecianu are tatãl îngropat în acest cimitir si plânge la politie spunând cã “în loc sã-i aprind o lumânare, eu m-am îmbãtat ca porcul si uite ce-am fãcut. Nu-mi amintesc nimic”. Celãlalt adult, Gheorghitã Dranga este recidivist, el având la activ infractiuni de furt, tentativã de furt. Ieri, la sediul Politiei Murgeni, cei trei profanatori de morminte au dat declaratii despre ce si-au mai amintit cã au fãcut si sunt cercetati în libertate pentru infractiunea de profanare de morminte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.