spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Bãrbat de 46 de ani, dispãrut de acasã de zece zile!

- Advertisement -

APEL….O familie din satul Stoisesti, comuna Banca, cere ajutor tuturor celor care l-au vãzut pe Manolache Gabi – Nelu, de 46 de ani, din localitatea Stoisesti, comuna Banca. Acesta a dispãrut de la domiciliu, unde locuia singur, dar foarte aproape de pãrinti, el nefiind cãsãtorit. O sorã de-a sa, care este plecatã în Italia, ne-a contactat la redactie si ne-a solicitat ajutorul pentru a mediatiza disparitia iubitului ei frate. „El a dispãrut de pe data de 19 ianuarie, în jurul orelor 13:00. Atunci a fost vãzut ultima oarã.”, a precizat sora celui dispãrut. Politia comunei Banca a fost înstiintatã de disparitia lui Manolache Gabi Nelu, de cãtre pãrintii acestuia, si au fost începute cercetãrile pentru gãsirea acestuia.

Manolache Gabi Nelu, din satul Stoisesti, comuna Banca, judetul Vaslui, de 46 ani, nãscut pe 22 octombrie 1972, care are o înãltime de 1,72 m, ochi cãprui, pãr saten deschis, a dispãrut de la domiciliu pe 19 ianuarie. Disparitia a fost anuntatã pe 25 ianuarie, de pãrintii acestuia, dupã ce în prealabil l-au cãutat la rude si apoi singuri, cu câtiva sãteni, prin râpele din zona Banca- Stoisesti. „Fratele meu a fost vãzut ultima oarã de niste vecini din sat, pe 19 ianuarie, în jurul orelor 13:00. Martorii spun cã l-au vãzut cum împingea la o masinã Audi, culoare verde, alãturi de un alt bãrbat, iar la volan era încã un bãrbat. Dupã pornirea masinii, s-au urcat toti în masinã, inclusiv fratele meu si de atunci nu l-a mai vãzut nimeni. Pãrintii mei nu s-au îngrijoat când au vãzut cã nu este acasã, au crezut cã este la o sorã de-a noastrã la Sârbi, cã era ziua ei pe 24 ianuarie. Când au vãzut mama si tata cã nu vine acasã, cã el stãtea la casa bunicilor, lângã casa pãrintilor, au început sã-l caute pe la rude, sã sune la fratii si surorile noastre. Si pe mine m-au sunat, desi stau în Italia. Vãzând cã nu stiu de el, s-au îngrijorat si mai tare si au pornit sã-l caute cu niste sãteni prin zonã, prin râpi… Nimic. Atunci s-au dus la politie si au anuntat disparitia lui. Acum asteptãm sã vedem ce va fi, dar noi facem si apel, prin intermediul dumneavoastrã, dacã îl vede cineva sau stie cineva ceva de el, sã sune la 112 sau la cel mai apropiat post de politie, pentru a fi gãsit repede.”, ne-a spus sora celui dispãrut.

Politistii au demarat imediat cercetãri. „Am fost sesizati de cãtre un bãrbat de 68 de ani, din satul Stoisesti, comuna Banca, judetul Vaslui, cã fiul sãu, de 46 de ani, a dispãrut de la domiciliu. În prezent se fac cercetãri pentru identificarea acestuia, fiind dat în urmãrire nationalã”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.