spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Finalul de an aduce Scolii “Soul Music Art” multe trofee si o Galã de exceptie! | FOTO | VIDEO

- Advertisement -

REZULTATE Începutul lunii decembrie a îmbogãtit cu multe premii importante palmaresul Scolii de Canto “Soul Music Art” din Bârlad, condusã de domnul profesor Dragos Gheorghiu.Trofeul “Maimutica de aur … aduce zãpadã” a fost adus la Bârlad de cãtre Lorena Turticã. Membri școlii au mai reusit o performantã: au uimit edilii Bârladului la Gala Anualã 2018 .De asemenea, ei au cântat si colindat pe scena Teatrului “V.I.Popa” din Bârlad pe 16 decembrie.

Elevii scolii au participat pe data de 9 decembrie 2018 la Festivalul de muzicã pentru copii si adolescenti “Maimutica de aur … aduce zãpadã”, desfãsurat la Bucuresti, întorcându-se acasã cu rãsplata muncii lor: Lorena Turticã – Trofeul Festivalului, Amalia Bleoju – Trofeul Adolescent, Elena Mocanu – Trofeul Junior, Trofeul categoriei si Locul I, Theodor Stroiu – 2 Locuri I, Lorena Condrache – 2 Trofee ale categoriei, Emilia Ignat – Trofeul categoriei, Teodora Ignat – Trofeul categoriei, Andra Moraru – Locul I, Alessia Ciocan – Trofeul categoriei, Georgiana Mesca – Trofeul categoriei, Alessia Saulea – Locul III, Iustin Bobu – Locul I, Bianca Filimon – Locul I, Daria Nenitã – Trofeul categoriei, iar grupul format din Daria Nenitã si Theodor Stroiu au obtinut Trofeul categoriei. Pe data de 15 decembrie a avut loc Festivalul “Povestea fulgilor de nea” – editia a I-a, Rîsnov 2018. Festivalul s-a desfãsurat în sala cinematografului “Amza Pelea”, având juriul format din – Adrian Romcescu, Florin Apostol, Marcello Battaglia, Marcel Iorga, Save. De la SMA a participat Miruna Melescanu care a obtinut Trofeul categoriei 9-10 ani, pop international si Trofeul categoriei 9-10 ani, pop românesc (cantece cu specific de iarnã) !

Gala de final de an, un triumf!

Weekend-ul trecut a fost încãrcat de emotii pozitive pentru elevii Scolii de Muzicã Soul Music Art, acestia sãrbãtorind finalul unui nou an încununat de reusite. Printre acestea .se numãrã participãrile la diverse festivaluri si concursuri din tarã: X Factor, Next Star sau Mamaia Copiilor. Festivitatea a avut loc la Teatrul “Victor Ion Pop” din Bârlad si a fost marcatã de prezenta primarului Dumitru Boros si a viceprimarului Roxana Miron Feraru, alãturi de directorul Dragos Gheorghiu si cadrele didactice ale scolii de muzicã.Momentele elevilor au fost completate de o atmosfera destinsã, caldã. Teatrul “Victor Ion Popa” a gãzduit o adevãratã galã, în care copiii au avut ocazia de a-si adapta registrul la Sãrbãtori. Directorul si profesorii au fost aplaudati la scenã deschisã dupã ce le-au fost adresate multumiri în numele copiilor si al pãrintilor acestora, încântati peste mãsurã de realizãrile lor. “Seara s-a încheiat în armonia colindelor, fiind completatã de un recital ce i-a dus pe spectatori cu gândul la Crãciun, la momentul în care ne regãsim în iertare, bunãtate, luminã sufleteascã. Mos Crãciun a tinut sã-si facã intrarea si sã îi premieze pe cei mici. Încântarea si relaxarea s-au citit pe chipurile participantilor la eveniment, fiecare redevenind copil pentru o searã.”, a precizat Dragos Gheorghiu, directorul Scolii de canto “Soul Music Art” din Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.