spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Violatorul Butnaru gãsit de politisti si dus în arest!

- Advertisement -

DEPISTAT…Violatorul Cristi Butnaru, cãutat de zor de politisti pentru a fi introdus în arestul IPJ, a fost depistat pe Fundãtura Alexandru Vlahutã din Podeni. Acesta, desi se afla în arest la domiciliu, dispãruse de-acasã. Pentru cã a încãlcat mãsura arestului la domiciliu instanta a decis cã locul sãu este dupã gratii. A fost ridicat si dus la sediul Politiei Bârlad de unde a fost luat de politistii SAS si dus la Vaslui, în arestul IPJ.

Dupã ce a fãcut un scandal de pominã pe 24 august, când si-a bãtut mama si concubina, Cristian Butnaru, cunoscut de fiind implicat într-un viol controversat, a primit mãsura revocãrii arestului la domiciliu si înlocuirea cu arestul preventiv. Joi dupã amiazã, pe 6 septembrie, politistii bârlãdeni s-au prezentat la poarta lui Butnaru pentru a-l încãtusa si prezenta la IPJ Vaslui, la arest. Dar, asa cum a mai fãcut si pe 24 august, Butnaru a fugit sãrind prin grãdinile vecinilor (în Cartierul Podeni) si dus a fost, punând pe urmele lui zeci de politisti. A fost cãutat pânã târziu în noapte, prin pãdurea de la poalele Dealului Mare, în zona ANL de la Cãrãmidãrie, pe la Podul de fier si prin zona Podeni, pe malul râului Bârlad, fãrã succes. Ieri s-a primit informatia cã acesta se ascunde la cineva de la Fundãtura Alexandru Vlahutã, tot în Cartierul Podeni, unde locuieste si familia lui Cristi Butnaru, iar politistii l-au depistat si l-au încãtusat. Cristi Butnaru nu a opus rezistentã, sãtul fiind sã se tot ascundã de politistii care l-au cãutat trei zile încontinuu.

Cristian Butnaru acuzat de viol si violentã domesticã

Vã reamintim cã bârlãdeanul, de 26 de ani, Cristian Butnaru, care este judecat alãturi de Marian Ghintuialã pentru viol, si-a bãtut mama si concubina (de numai 17 ani), a aruncat cu benzinã prin casã si pe femei, dupã care a fugit prin grãdinile vecinilor, desi el este în arest la domiciliu. Politistii bârlãdeni l-au prins si acum au întocmit dosar penal pentru violentã domesticã, înaintând procurorului de caz solicitarea ca sã-i fie schimbatã mãsura arestului la domiciliu cu mãsura arestului preventiv, lucru care s-a si întâmplat. Cristian Butnaru si Marian Ghintuialã ar fi comis o faptã repreobabilã în 2015, un viol si o tentativã de viol, asupra unei minore Puscasu G.C., la acea datã având 17 ani, din comuna Gherghesti. Fata a fost ademenitã de Cristi Butnaru la Bârlad, care a dus-o într-un apartament al lui Marian Ghintuialã, unde a violat-o. Si Ghintuialã a “poftit” la fatã, dar aceasta n-a vrut sub nicio formã, astfel cã acesta fost acuzat doar de lipsire de libertate si este judecat având instituitã mãsura controlului judiciar.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.