spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

LPS Vaslui se pregãteste de noul sezon

- Advertisement -

Handbal

CANTONAMENT… Grupa 2002-2003 de la LPS Vaslui, pregãtitã de Liviu Gugles, este campioanã nationalã la juniori IV si vicecampioanã nationalã la juniori III. Pentru a încerca sã pãstreze acelasi ritm si în sezonul 2018-2019, echipa a sustinut un stagiu de pregãtire, la Sfântu Gheorghe, în perioada 15-19 august.

Stagiul de pregãtire centralizatã nu este cel mai plãcut pentru jucãtori, însã el este considerat de antrenori foarte util, iar handbalistii vasluieni îsi vor da seama de importanta lui când vor intra în salã. Trupa lui Gugles a fãcut câte douã-trei antrenamente pe zi, pentru cã vor avea cu sigurantã un sezon lung, cu turneu semifinal si sperãm noi, cu turneu final. În acest mini-cantonament, LPS-istii au sustinut si cinci meciuri de pregãtire, iar rezultatele au fost satisfãcãtoare, patru victorii si o înfrângere. LPS Vaslui a învins CSM Sfântu Gheorghe – juniori 2 (32-24 si 42-36), Dinamo Brasov (42-33) si CSM Sfântul Gheorghe – juniori 1 (27-25). Singura înfrângere a fost înregistratã în partida cu CSM Sfântu Gheorghe – juniori 1 (27-28). “A fost un stagiu de pregãtire util, deoarece am reusit sã încãrcãm bateriile pentru sezonul ce stã sã înceapã. Vom mai participa la douã turnee de pregãtire, dupã care va începe campionatul. Avem o generatie foarte bunã, care a reusit sã devinã campioanã si vicecampioanã nationalã, iar cinci jucãtori sunt în lotul national de cadeti. Aceastã echipã poate constitui baza piramidei handbalului vasluian în perioada urmãtoare. Echipele LPS Vaslui trebuie sã fie în atentia celor care finanteazã sportul local”, a declarat antrenorul echipei, Liviu Gugles. Lotul de jucãtori: Ionut Tãnase, Sorin Potorac, Adrian Matei, Rãzvan Chiratcu, Andrei Jigoreanu, Ionut Morãrasu, Iulian Artene, Andrei Faur, Rãzvan Gîndu, Octavian Popovici, Florin Ciurescu, Radu Hordilã, Victor Toma, David Hantaru, Alex Parnavel si Darius Ungureanu. Au lipsit: Radu Otel si Eduard Radu. Antrenor: Liviu Gugles.

Cupa Unirii la handbal

În perioada 24-26 august, la Vaslui, va avea loc Cupa Unirii la handbal, competitie organizatã cu ocazia Centenarului României. La acest turneu vor participa patru echipe de juniori II: LPS Vaslui, ACS Tonus Bucuresti, CSS Focsani si CSS Craiova. Acest turneu este organizat de Asociatia Judeteanã de Handbal Vaslui împreunã cu Directia Judeteanã de Sport Vaslui si LPS Vaslui. Dupã acest turneu, juniorii vasluieni vor pleca la Bucuresti, în perioada 31 august – 2 septembrie, unde va avea loc turneul international “ACS Tonus Bucuresti”. Editia 2016 a acestui turneu a fost adjudecatã de grupa 2002-2003 a LPS Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.