spot_img
13.1 C
Vaslui
21-sept.-2024
spot_img

Lista rusinii publicatã pe site-ul Primãriei Bârlad (FACSIMIL)

- Advertisement -

DATORNICI…Firme cu „staif” din Bârlad, se regãsesc pe lista cu datorii la bugetul local. Primãria Bârlad a publicat pe 13 august, lista cu contribuabilii – persoane juridice, care au datorii la bugetul local. Pe aceastã listã gãsim societãti cu nume „sonore”: SC Comcereal SA, precum si Casa de Culturã a Sindicatelor Bârlad, SC Etta Auto SRL Iasi, SC Fit România SRL, SC Rulmenti SA Bârlad, etc. Cel mai mare datornic la bugetul local este SC Fit Romania SA Bârlad, urmatã de SC Rulmenti SA Bârlad. Locul trei pe „podiumul” datornicilor îi apartine lui SC Comcereal SA Bârlad.

Pe 13 august, a apãrut pe site-ul Primãriei Bârlad lista cu contribuabilii – persoane juridice, care înregistreazã datorii la bugetul local, pânã la data publicãrii listei. Societãtile de pe aceastã listã au fost deja somate de Primãria Bârlad sã-si achite debitele, însã unele dintre ele sunt chiar mari, plata lor fiind deja o problemã pentru cei care conduc aceste societãti. În topul datornicilor conduce detasat SC FIT ROMÂNIA SA Bârlad, cu fabuloasa sumã de 492.641,16 lei, urmatã de SC Rulmenti SA Bârlad, cu 416.356,70 lei, nelipsind de lângã societatea „mamã” nici Sindicatul Liber Rulmentul si pe locul trei se situeazã SC Comcereal SA Bârlad cu 272.111,51 lei. Un „amãrât” loc 4 ocupã Casa de Culturã a Sindicatelor Bârlad, cu 208.864, 41 lei, iar pe locul 5 regãsim societatea SC Etta Auto SRL Iasi, care are datorii la bugetul local de 131.479,72 lei.

Patronii smecheri: nu plãtesc datoriile la bugetul local!

Printre datornici se gãsesc firme ale unor patroni destul de bogati care nu-si achitã obligatiile cãtre bugetul local, dar în schimb cer multe pentru ei si oras, desi iatã, nu oferã nici mãcar obligatiile fiscale conform legii, pentru bugetul local. Lista este destul de lungã, are 52 de societãti (si acestea sunt doar cele cu sume mari, peste 1500 de lei, însã mai sunt si multe cu sume mici, care adunate fac destul de multi bani). Puteti consulta lista postatã pe site-ul nostru (mai jos), precum si pe site-ul www.primariabarlad.ro

LISTA-DEBITORILOR-PERSOANE-JURIDICE-CARE-ÎNREGISTREAZĂ-OBLIGAȚI

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.