spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Fetiță de trei ani, lăsată nesupravegheată, accidentată grav de o mașină!

- Advertisement -

TRAGEDIE Caz șocant în localitatea Floreni, suburbie a orașului Murgeni, unde o fetiță de trei ani, Amalia L., a fost victima unui  grav accident de circulație. Fetița este în comă profundă, având  după impactul  cu mașin,  hemoragie pe gură și urechi.  Medicii  sunt rezervați în privința șanșelor de supraviețuire, ea fiind transferată în cursul nopții  la Iași, la Spitalul de Pediatrie „Sf. Maria” din Iași.

Accidentul   s-a petrecut  în localitatea Floreni,  oraș Murgeni, în seara de 13 august, în jurul orelor 19.50. Fetița a ieșit din curte, alergând, direct  în DN 24 A, Bârlad-Murgeni, fiind surprinsă și accidentată de o mașină înmatriculată în județul Giurgiu. Practic  șoferul, care are 34 de ani și este din Bârlad, Lucian Ștefan L., nu a putut evita impactul, copilul ieșind în fugă din curte direct în mașina sa. Ștefan L. se deplasa din direcția Bârlad spre Murgeni. Impactul a fost extrem de violent, fetița  fiind găsită de cadrele medicale  inconștientă  și având hemoragie pe gură și urechi. La fața locului a ajuns imediat o ambulanță de la spitalul din Murgeni, precum și o ambulanță cu medic, de la Bârlad, chemată la fața locului, starea fetiței fiind extrem de gravă. A fost transportată la spitalul din Bârlad, unde a fost suspusă investigațiilor medicale (CT, radiografie), fetița fiind adusă  în comă de gradul IV. A fost decisă  transferarea  la Iași, la Spitalul de Pediatrie „Sf. Maria” din Iași, cu diagnosticul de „traumatism  cranio  cerebral”, fiind în comă, dar  stabilizată hemodinamic.
„Șoferul, în vârstă de 34 de ani, din Bârlad, a fost testat cu alcoolscopul, rezultatul fiind negativ, dar i-au fost recoltate și probe de sânge la spital, pentru stabilirea alcoolemiei, accidentul fiind grav și cu victimă. Deocamdată s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca în funcție de  evoluția  stării de sănătate a copilului să fie schimbată  încadrarea juridică”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.