spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

M*IE PSD face victime la Vaslui: un alegãtor snopit în bãtaie de un consilier social democrat!

- Advertisement -

SCENE DE GROAZÃ

SCANDAL…..Un alegãtor din comuna Vinderei si-a luat o bãtaie sorã cu moartea de la consilierul PSD Stericã Antohi, care l-a acuzat cã distribuie insistent mesaje cu M*IE PSD pe pagina lui de socializare. În calitatea sa dublã de consilier PSD si bãtãusul satului, Stelicã l-a cãlcat în picioare si l-a lãsat inconstient pe Ionut Bumbaru. Mai mult, i-a dat o bãtut cu strigãturi, pentru cã, zicea consilierul PSD, acesta tine cu noul primar liberal Ionut Ghiur. Martorii spun cã Stericã Antohi s-a repezit la gâtul lui Ionut Bumbaru strigând si urlând: „De ce scrii mãi pe Facebook-ul tãu, M*IE PSD?? De ce?? Te-ai gãsit sã tii cu primarul cap de p”lã?”, si i-a tras un pumn, lãsându-l lat si cu buza spartã, dupã care l-a luat la bãtaie cu picioarele! Totul a fost povestit de cãtre primarul comunei Vinderei, Ionut Ghiur, pe pagina sa de Facebook. Atât victima consilierului agresiv cât si primarul comunei Vinderei au depus plângeri la Politie pentru agresiune dar si pentru amenintare si ultraj. Dar încã nu îndrãzneste niciun politist sau procuror sã se apuce de cercetãri!

Scandal cât casa în comuna Vinderei, unde unul dintre consilierii PSD, Stericã Antohi s-a gândit sã ia atitudine împotriva consãtenilor care tin cu „primarul cap de p*lã”. Liberalul Ionut Ghiur, care a fost ales primar în 2016, când PSD a pierdut primãria Vinderei, este tinta invectivelor si înjurãturilor consilierului PSD, Stericã Antohi, încã de la alegeri, întregul Consiliu Local fiind martor la injuriile aduse primarului. Si nu numai injurii practicã consilierul Stericã Antohi, ci chiar amenintãri împotriva primarului, pe care îl porecleste în gura mare „cap de p*lã”, a fratilor acestuia, pe care îi amenintã constant cã îi calcã în picioare si cã le terminã el tot neamul! Pentru simplu motiv cã asa vrea el, fiara dezlãntuitã a PSD-ului din comuna Vinderei! Ca tupeul sã fie maxim, Stelicã a trecut si la fapte! Sâmbãtã, 4 august, un alegãtor, simplu, de 39 de ani, din Vinderei, s-a întâlnit pe ulitã cu consilierul Stelicã Antohi. Acesta a lãsat jos geanta de pe umãr si s-a repezit la alegãtorul Bumbaru, strigând si urlând: „De ce scrii mai pe Facebook-ul tãu, M*IE PSD?? De ce?? Te-ai gãsit sã tii cu primarul cap de p”lã?”, si i-a tras un pumn, lãsându-l lat si cu buza spartã, dupã care l-a luat la bãtaie cu picioarele! Totul a fost povestit de cãtre primarul comunei Vinderei, Ionut Ghiur, pe pagina sa de Facebook.

„Vreau sã aduc în atentia conducerii judetene PSD Vaslui, comportamentul huliganic al domnului consilier local Antohi Stericã. Domnul consilier se pare cã de la vorbe urâte, amenintãri, injurii a trecut la fapte. Asearã (sâmbãtã, 4 august – n.r.) l-a lovit pe tânãrul Bumbaru Ionut, fãrã motiv (sau mai bine zis, cã tine cu primarul actual care este un cap ………), i-a spart buza si l-a lovit cu picioarele si pumnii lãsându-l inconstient. Îl rog insistent sã-mi lase familia în pace, sã nu îi mai ameninte pe cei doi frati ai mei care locuiesc în Vinderei, ei au copii de crescut. Aceste apucãturi domnul consilier local le-a deprins în perioada în care a fost presedintele Asociatiei crescãtorilor de animale, unde împãrtea subventia cu pumnii (mai multi pumni decât bani, crescãtorilor de animale). Aceste lucruri trebuie sã se opreascã aici si acum pentru a nu degenera în ceva neplãcut pentru toatã lumea.

Ajunge domnule consilier!”, a scris primarul Ionut Ghiur pe pagina sa de socializare.

Plângeri la politie? … Ia politia de unde nu-i!

L-am contactat pe primarul Ionut Ghiur, rugându-l sã comenteze putin postarea sa publicã, împotriva consilierului PSD cãruia îi aduce acuzatii grave. „Da, este adevãrat ce am scris si Ionut Bumbaru a fãcut plângere la Politia Vinderei pe care o va depune când vine cineva la postul de Politie în comunã”, a spus primarul care ne-a povestit si filmul agresiunii împotriva alegãtorului Bumbaru Ionut. „Mai mult, sã stiti cã acest consilier PSD mã jigneste, mã înjurã, mã amenintã pe mine, îmi amenintã familia, am tot Consiliul Local martor la ce fel mi se adreseazã si cu cât dispret! Este incredibil, am fãcut si plângere la Politie pentru injurii, hãrtuire, acum douã-trei luni, dar nimeni nu a fãcut nimic. Am vorbit chiar si cu presedintele PSD, Dumitru Buzatu, cãruia i-am relatat despre comportamentul agresiv al consilierului sãu din Viderei, Stericã Antohi, acesta a promis cã va discuta cu el sã se linisteascã, dar nu s-a întâmplat nici asta! Singurul lucru care rãmâne de fãcut este sã merg la Parchetul Bârlad si sã fac o plângere pentru amenintare si ultraj!”, a mai spus primarul Ionut Ghiur.

Consilierul Stericã neagã si spune cã om mai cuminte ca el, nu existã în sat!

L-am contactat telefonic pe consilerul PSD Stericã Antohi, care este si tehnician veterinar în comunã. I-am prezentat acuzatiile aduse atât pe reteaua de socializare cât si în scris la Politie, de cãtre primarul Ionut Ghiur si alegãtorul Ionut Bumbaru. Stericã Antohi a negat vehement cã l-ar fi agresat pe Bumbaru. „Nici vorbã de asa ceva. Ce plângeri? Nu am fost anuntat de organe încã! Eu chiar nu l-am agresat pe acest Bumbaru sâmbãtã seara! Ne-am întâlnit, întradevãr, dar el era într-o stare avansatã de ebrietate, este cunoscut ca un foarte puternic bãutor, pot sã spun chiar alcoolic, prietenul domnului … cum sã spun, a domnului primar. A fost pus intentionat de domnul primar sã mã instinge, prin cuvântul care se practicã acuma, stiti dumneavoastrã, M*IE PSD. A trecut la lucruri personale. Mã stie toatã lumea din comunitate, drept o persoanã care nu am agresat pe nimeni niciodatã! A, cã poate am avut schimburi verbale, e altceva! Dar domnul primar considerã cã politica se face ca la nivel national, cu M*IE PSD! Dar nu l-am lovit eu pe Bumbaru! În starea în care era, probabil, eu nu zic, probabil, s-a lovit singur de ceva! Este cunoscut ca un alcoolic, are 40 de ani, nu-i însurat, n-are familie, n-are nimic! Cred cã domnul primar îsi simte amenintat scaunul de cãtre mine, dar eu nu am nicio intentie de a candida. Clar sã fie, opinia mea este clarã: nu l-am bãtut pe Bumbaru, nu l-am agresat! Am si martori la asta! Nu am amenintat pe primar cu nimic, nu i-am amenintat familia. Sunt numai minciuni!”, a precizat telefonic Stericã Antohi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.